Menu
NABV Airsoftmarkt

NABV Airsoftmarkt @NAC 

Zondag 17 november,  10.00 – 17.00 uur 

Tielerweg 9, 4191 NE Geldermalsen 

Een groots gratis evenement, waar verschillende shops en aanbieders aanwezig zijn. Nieuwe spullen, maar ook een tweedehands markt en diverse activiteiten. Op 17 november kun je in het NAC in Geldermalsen (overdekt !) de nieuwste replica's bewonderen die door bekende verkopers wordt aangeboden. Er is een tweedehandsmarkt, waar je je oude apparaat en gear kunt verkopen, of een mooie slag kunt slaan voor een tweedehands AA. Voor de kids is er de kinderairsoft.

Parkeren

Tijdens de Airsoftmarkt zijn er verschillende plaatsen waar je kunt parkeren. Als het eigen terrein bij het NAC vol is, zijn er nog parkeermogelijkheden bij de Panoven 25 en de Panoven 27c. Daarnaast kun je ook parkeren bij de Albert Heijn, Pr. Maximaplein 8.

 
Titan Europe

Titan Europe, de distributeur van de relatieve nieuwe revolutionaire Li-Ion accu’s binnen de airsoft, zal ook aanwezig zijn tijdens de airsoftmarkt. Zij ondersteunen, net als de NABV, het initiatief om T-plugs als standaard te hanteren boven de small Tamiya stekker, die nu nog door fabrikanten als standaard wordt gebruikt.

Ombouwservice

In het kader van dit initiatief biedt Titan Europe op de NABV Airsoftmarkt een ombouwservice aan waarbij jij jouw replica om kan zetten van de Tamiya stekker naar de T-plug. En dat helemaal gratis!
Dus heb je de ombouw nog niet gedaan, neem dan je replica(‘s) mee en laat deze ombouwen.
Natuurlijk kun je deze dag ook terecht met vragen over de accu’s van Titan. De medewerkers van Titan zullen je graag willen vertellen wat deze accu’s nou zo bijzonder maakt.

COM-BAT AIRSOFT 

COM-BAT AIRSOFT is in de hal te vinden met de mooie messen van JKR, lampen van nitecore, T shirts van Riot gear en accu’s van Titan. Uiteraard voor speciale beursprijzen.
Tijdens de Airsoftmarkt is de winkel open. Op steenworp afstand van het NAC kun je je net gekochte replica direct testen op de schietbanen, of snel voorzien van upgrades op de werkbanken met gereedschap die voor iedereen klaar staan. 

Shogun

 

Krale

Krale op Airsoftmarkt 2019

Bunker501

Kinderairsoft RLG

Neem je kids gezellig mee naar de Airsoftmarkt om het nieuwe kinderairsoft RLG te proberen. Real Life Gaming kinderairsoft, ontwikkeld door Sebastiaan Thie, is speciaal voor kinderen tussen de 7 en 17 jaar. Op zondag 17 november kunnen kinderen gratis meedoen. De te spelen gametype Clearpoint, S.W.A.T wordt ook aangeboden als kinderfeestje.Tweedehands markt

Heb je zelf gear te koop? Tijdens de Airsoftmarkt is er ook een tweedehands airsoft markt. Hier kun je replica’s en andere airsoft spullen kopen of verkopen. Meer informatie over de tweedehandsmarkt en hoe je hier zelf spullen kunt aanbieden lees je hier.