Menu

de nabv

Wat doet de NABV?

De NABV is opgericht voor de airsoftsport in al zijn verschijningsvormen. De NABV is de enige landelijke, door de minister erkende, bond die de airsoftsport reguleert en de belangen van sporters behartigt. We promoten en bevorderen de belangstelling voor airsoft in Nederland en behartigen de belangen van iedereen die in Nederland de sport beoefent. Lees meer...

Missie & Visie

Het bestuur heeft een duidelijke visie en missie voor ogen om de airsoftsport maximaal te laten floreren in Nederland. Samen met haar vrijwilligers ontwikkelt de NABV zich tot een nationale sportbond in al haar facetten.
de toekomst

Organisatiestructuur

De NABV is van een kleine belangenvereniging gegroeid naar een nationaal opererende sportbond. Daar hoort een duidelijke organisatiestructuur bij.
structuur


Verenigingsbureau

Het verenigingsbureau is belast met de dagelijkse administratieve werkzaamheden, opstellen en uitvoeren van plannen en ondersteuning van het bestuur en de leden.

Verenigingsbureau

Het bestuur

Het bestuur van de NABV is een actief bestuur van vijf personen. Samen runnen zij de vereniging en zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zij leggen verantwoording af aan de ledenraad.
Aangenaam

Vrijwilligers

De NABV maakt gebruik van vele vrijwilligers. Zij zetten zich belangeloos in voor de airsoftsport in Nederland. Samen zijn zij het hart van de NABV en hebben de NABV gemaakt tot wat het nu is.
wie is wie

Vacatures

Openstaande vacatures voor iedereen die zich belangeloos en vrijwillig wil inzetten voor de airsoftsportbond van Nederland. Ontdek de mogelijkheden, neem contact op bij interesse! Vele handen maken licht werk.
Openstaande vacatures