Menu
De NABV

Missie & Visie

Het bestuur van de NABV heeft de langetermijndoelstelling airsoft maximaal te laten floreren in Nederland. Dit wordt onderschreven door onze missie en visie, een strategie voor de lange termijn, een stip op de horizon waar de NABV de komende jaren hard aan werkt.

Missie

Het is de missie van de NABV als airsoftsportbond om in Nederland (net zoals in andere Europese landen) een algemeen maatschappelijk draagvlak te creëren, waarin de airsoftsport een gedegen fundering heeft en waarin beoefenaars veilig en ongehinderd hun sport kunnen beoefenen.

Visie

Binnen 5 jaar is -dankzij de inzet van de NABV en haar leden- de airsoftsport algemeen geaccepteerd als een erkende (competitie)sport, beoefend door duizenden spelers in Nederland. De NABV is de airsoftsportbond van Nederland geworden, lopen we voorop in de ontwikkeling van de sport en zijn we op het gebied van regelgeving nog steeds hét aanspreekpunt voor de overheid.

Help de NABV!

Help onze organisatie te professionaliseren. Past u in het team en wilt u de NABV helpen naar the next level? Bekijk onze openstaande vacatures.

Vacatures

Wordt u ook lid?

Lid worden van de NABV is in een paar eenvoudige stappen te doen. Klik op onderstaande link om naar het ledengedeelte te gaan en u te registreren. Voor slechts 72 euro per jaar bent u al lid!
 Word lid