Organisatie

Binnen de NABV werken beroepskrachten en vrijwilligers op gelijkwaardige wijze samen. Het verenigingsbureau staat onder leiding van een door het bestuur aangestelde directeur. Daarnaast wordt de belangenvereniging aangestuurd door het bestuur en de ledenraad. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door het verenigingsbureau.

Vrijwilligers

De NABV maakt gebruik van vele vrijwilligers. Zij zetten zich belangeloos in voor de airsoftsport in Nederland. Samen zijn zij het hart van de NABV en hebben de NABV gemaakt tot wat het nu is.

Bestuur

Het bestuur van de NABV is een actief bestuur van vijf personen. Samen runnen zij de vereniging en zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zij leggen verantwoording af aan de ledenraad.

Verenigingsbureau

Het verenigingsbureau is belast met de dagelijkse administratieve werkzaamheden, opstellen en uitvoeren van plannen en ondersteuning van het bestuur en de leden.

Ledenraad

Een ledenraad is een vertegenwoordiging van de NABV leden. De vertegenwoordigers zijn zelf lid en gekozen door de leden van de vereniging.
De belangrijkste taak van de ledenraad is om toezicht te houden op het bestuur. Dit doet de ledenraad door gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het bestuur en jaarlijks de financiën te keuren.

De EAA

De NABV maakt deel uit van het Europees overkoepelend orgaan; de European Airsoft Association. De EAA is mede opgericht door de NABV om ervoor te zorgen dat de airsoftsport in de rest van de Europese Unie gewaarborgd blijft en kan dienen als knooppunt voor alle andere Europese aangesloten nationale vertegenwoordigers.

De NABV is een ‘non profit’ organisatie. Dit houdt in dat alle gelden gebruikt worden voor het algemeen goed van de airsoftsport.

Vacatures

Contact met ons

Telefoon

NABV Secretariaat: 013 – 203 20 20
maandag van 09:30 tot 13:00 
dinsdag van 09:30 tot 13:00
donderdag van 9:30 tot 13:00

Spoed

Voor dringende zaken bel: 06 19 01 79 57

JURIDISCHE VRAGEN

Mr. Icarus van der Kolk: 06 17 10 31 32.

Postadres

NABV Secretariaat
Postbus 123
4190 CC Geldermalsen
E-mail: info@nabv.nl

Airsoft opleidingen

Airsoft Instructeur 3

In deze praktijkgerichte opleiding leer je het leiden van skirms en het aansturen van je Marshall team.

Meer lezen

BOSS instructeur

Je wordt opgeleid om beginners in de Airsoft de BOSS workshop te geven. In een workshop BOSS leren skirmers basale skills op het gebied van veiligheid.

Meer lezen

BOSS

In deze korte workshop leer je de basis- vaardigheden en regels van Airsoft zodat jij beter van start kan gaan. Alleen voor leden!

Meer lezen

Marshall

Momenteel wordt deze opleiding niet aangeboden, later dit jaar komt deze opleiding terug in een aangepaste versie.

Meer lezen

Hoofd Marshall

Momenteel wordt deze opleiding niet aangeboden, later dit jaar komt deze opleiding terug in een aangepaste versie.

Meer lezen

Lessenreeks (van 6 lessen)

In deze opleiding leer je de regels en zorg je voor veiligheid. Resultaat van je handelen: spelers die een sportieve Airsoft dag beleven.

Meer lezen