Dutch Open

Dutch Open IAPS 2021

At this moment we are very sorry to inform you that we have chosen to cancel the Dutch open 2021.With the recent travelban for players traveling from the United Kingdom, and the possibility that shooters from other country’s also not being able to attend we have chosen to cancel this year’s Dutch Open.Unfortunately, due to this travel restriction we also do not have access to the Range Officers from the UK who had offered to assist.Because of this, we are unable to deliver the quality and continuity that may be expected from the Dutch Open..We hope the situation will permit us to organize a Dutch open in 2022!

Dit jaar wordt de Dutch Open IAPS georganiseerd in het weekend van 6 & 7 november.

De wedstrijd staat open voor alle gevaccineerde Practical Shooters.
Er zullen 18 zeer interessante stages zijn; 4x lang, 6x medium en 8x kort.
Minimaal 368 rondes.


Op 6 & & november vindt in Geldermalsen het Dutch Open European International Airsoft Practical Shooting Championship 2021 plaats.

De editie van 2020 werd geannuleerd gezien de Covid-19-pandemie en met het toenemende aandeel van de bevolkingsgroepen in Europa die worden gevaccineerd; regeringen versoepelen de beperkingen en laten evenementen plaatsvinden zolang er voorzorgsmaatregelen zijn genomen om verspreidingsgebeurtenissen te voorkomen.

Het toernooi vindt dit jaar plaats van 6 tot 7 november in het NAVB Nationaal Airsoft Centrum in Geldermalsen en is beperkt tot 80 action air shooters voor de hoofdwedstrijd en 20 shooters voor de pre-match.
Op dit moment zijn er 57 goedgekeurd voor de hoofdwedstrijd en 9 voor de pre-match. Ongeveer 9 landen zijn tot nu toe vertegenwoordigd door de schutters. Divisies zijn Open, Standaard, Productie, Productie-optica en Klassiek.

Voor geïnteresseerde schutters is het inschrijfgeld €45 voor NABV-leden en €75 voor niet-NABV-leden en is de BBQ-affaire op zaterdagavond al inbegrepen. Voor Junioren geldt een gereduceerd tarief van € 45. Indien geïnteresseerde schutters echter niet ingeënt zijn tegen Covid-19 dan mag u niet deelnemen.
Het evenement staat open voor volledig gevaccineerde schutters, dus ze moeten zich zo snel mogelijk laten vaccineren. Schutters moeten een digitaal EU-COVID-certificaat en andere geaccepteerde Covid-documentatie tonen als je uit een niet-EU-land komt voordat ze het terrein mogen betreden.

Dit zullen voornamelijk shooters zijn, zelfs zonder dat toeschouwers zijn toegestaan, net als de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. We raden schutters die naar Nederland reizen voor de wedstrijd ten zeerste aan om zichzelf op de hoogte te houden van de Covid-19-richtlijnen voor bezoekers zoals die hier door de Nederlandse overheid zijn gepost.

Als er geen verdere beperkingen zijn of als de Covid-19-situatie verder verbetert, bestaat de mogelijkheid dat Popular Airsoft het evenement weer zal verslaan en het evenement live kan streamen, zodat je de actie kunt bekijken waar je ook bent.

Lidmaatschap

Meer over airsoft

Veiligheid boven alles! En daarvoor zijn de regels:

Een jonge sport, met een lange voorgeschiedenis:

Een vraag? Wie weet vind je je antwoord hier:

Airsoft Disciplines

Team vs. Team

Speel samen (in competitie) tegen de andere groep.

Meer lezen

Kaartschieten

Vanuit een statische positie schiet je op het doelwit, een kaart, zonder tijdslimiet.

Meer lezen

IAPS

Haal zo snel mogelijk zoveel mogelijk punten door te schieten op de doelen in het parcours.

Meer lezen

Skirm

In samengestelde teams neem je het op tegen elkaar, buiten of binnen in een arena.

Meer lezen