Menu
EK SpeedQB in Ahoy

EK SpeedQB in Ahoy - Doe mee!

Van 18 tot 20 oktober vindt DreamHack plaats in Rotterdam Ahoy. DreamHack is met 11 festivals in 8 landen op 3 continenten het grootste digitale festival ter wereld. En voor het eerst staat airsoft op het programma. De NABV organiseert in Ahoy de Europese Kampioenschappen SpeedQB. En jij kunt daarbij zijn met je team. Want op 29 september kwalificeren vier Nederlandse teams zich tijdens het NK SpeedQB in Geldermalsen.

Wat is SpeedQB?

De airsoftsport wordt steeds groter, sneller, breder. SpeedQB is een nieuw en competitief wedstrijdconcept waarin twee teams van 5 spelers elkaar ontmoeten in een relatief kleine arena van 18x35 meter. Perfect voor locaties als Ahoy en events zoals DreamHack. Perfect voor wedstrijden en toernooien.

 

Airsoftsport in Ahoy

Een EK Airsoftsport in Ahoy Rotterdam. Tijdens DreamHack komen 24 airsoftteams uit heel Europa naar Ahoy en nemen het tegen elkaar op in een Double Elimination-format. De NABV en SpeedQB Europe werken samen om een top-event neer te zetten.

 

Kwalificeer je voor Ahoy tijdens NK

Op 29 september kwalificeren de beste vier teams zich voor het EK. Tijdens het NK is er plaats voor 16 teams. Inschrijven kan vanaf vandaag via het inschrijfformulier. Let op dat je meteen 5 teamleden moet opgeven die allemaal lid zijn van de NABV. Om te zorgen dat je goed voorbereid bent voor het NK, kun je vanaf 6 september elke vrijdag terecht in het Nationaal Airsoft Centrum om te trainen. Heb je nog geen (compleet) team? Dan ontmoet je tijdens deze SpeedQB Fridays misschien wel je nieuwe teamgenoten.