Evenementen organiseren

Open en privé-evenementen

Binnen onze vereniging kennen we de open en de privé-evenementen. De open evenementen zijn airsoftevenementen die alleen kunnen worden aangemaakt door de NABV gecertificeerde organisatoren. Ieder NABV-lid kan zich opgeven voor een open evenement, tenzij de organisator anders in de omschrijving vermeldt. NABV-leden kunnen alleen privé-evenementen aanmaken.

In de regel maak je een privé-evenement aan wanneer je een airsoftactiviteit in de tuin of op een adres, anders dan het adres dat bij de NABV bekend is, gaat doen. Meer details vind je in de voorwaarden zoals beschreven in punt 3 van het onderstaande beschrijving.

In principe mag je jouw airsofthobby binnenshuis beoefenen. Of je nu op de zolder op targets schiet of aan de keukentafel je replica’s onderhoud, je kan en mag dit doen zonder dat hier voor een privé-evenement is aangemaakt. Wees dan wel zo verstandig om het op een zodanige wijze te doen dat eventuele voorbijgangers op straat er geen aanstoot aan kunnen geven. Wil je jouw activiteit toch gemeld hebben dan kun je dit gewoon doen.

Een privé-evenement aanmaken:

  1. Log in op je Mijn NABV account en ga naar Evenementen > Mijn evenementen.
  2. Klik aan de rechterzijde op de oranje link ‘Evenement aanmaken’.
  3. Lees de voorwaarden goed door en bepaal of de activiteit die jij wilt uitvoeren onder een privé-skirm kan/mag vallen. 
  4. Vul alle verplichte velden in die voorzien zijn van een oranje ster.
  5. Zet een vinkje in de checkbox om de voorwaarden te accepteren.
  6. Klik op de button ‘Opslaan’.

Let op: De tekst dat opgegeven wordt in het veld ‘Omschrijving evenement’ zal 1 op 1 worden getoond op de website. Vul hier dus geen persoonlijke gegevens in van jezelf of van anderen, tenzij dit juist wenselijk is.    

Indien de omschrijving van het evenement ontbreekt, te summier of onduidelijk is zal deze worden afgekeurd. Hiervan krijg je per e-mail dan een afschrift van met de reden. Je zult dan opnieuw je evenement moeten aanmelden en een beter omschrijving moeten meegeven.

Jouw privé-evenement is nu aangemaakt en zal worden beoordeeld door een medewerker van de NABV of jouw evenement daadwerkelijk voldoet aan de gestelde voorwaarden. Wanneer dit inderdaad het geval is wordt jouw privé-evenement goedgekeurd en zal deze de volgende dag onder de evenementen op de website staan.

Doe een opleiding

Evenementen

14
aug

Unit 13

Unit 13 Outdoor Adventures
Unit 13 Outdoor Adventures
15
aug

Critical Hit Outdoor – Crossroads – Valburg.

Valburg Crossroads
Critical Hit Events
15
aug

Realstrike Arena Helenaveen Zaterdag open events

Realstrike Arena Helenaveen
ATC Experience
15
aug

Speedqb Helenaveen Training / Pickup

SpeedQB Arena Helenaveen
ATC Experience

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang vanaf nu updates !