First Airsoft Experience by NABV

Geen idee wat airsoft is? Geen probleem!

Tijdens de FAE by NABV leren wij jou in een middag wat er allemaal bij airsoft komt kijken. Denk aan: verschillende disciplines, hoe ga ik met een replica om, wat voor soorten replica’s zijn er. Alles wat je moet weten om met deze sport aan de slag te kunnen.

Waarom een gratis FAE-middag?

Misschien heb je airsoft wel eens voorbij horen komen of ben je als introduc√© een keer mee geweest naar een skirm. Of je kent iemand die replica’s verzamelt, een fan is van IAPS of die aan kaartschieten doet.
Speciaal voor deze mensen organiseren wij FAE by NABV middagen. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met de airsoftsport en natuurlijk in een gecontroleerde omgeving met replica’s bezig zijn!

Het Nationaal Airsoft Centrum

En waar kan dit beter dan in het Nationaal Airsoft Centrum, het baken voor airsoft in Nederland. Als lid van de NABV heb je de mogelijkheid om 5 avonden per week gebruik te maken van deze locatie.
Zo kun je in alle rust je replica afstellen, op doelen schieten, een IAPS-parcours lopen of gewoon wat loltrappen met andere airsofters!

Datum, tijd en locatie.

De FAE by NABV vindt plaats op zondag 18 juni van 12:00 tot 16:00 uur.
Nationaal Airsoft Centrum (NAC)
Tielerweg 9, 4191 NE Geldermalsen

Ik wil er bij zijn!

Dat komt dan goed uit! De toegang voor FAE by NABV is gratis. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je minimaal 18 jaar oud bent en nog geen lid bent van de NABV.
Zou jij graag vrijblijvend kennis willen maken met de airsoftsport? Schrijf je via de knop hieronder in en dan zien wij jou graag terug op zondag 18 juni in Geldermalsen. Oh en wacht niet te lang, de inschrijving sluit op dinsdag 6 juni!