Gratis events bij Delta Airsoft

“We sluiten onze gratis events af met een barbecue waar de meeste leden blijven hangen om na te genieten”.

In totaal doen er 13 organisaties mee aan de gratis events voor NABV leden. Eén van deze organisaties is Delta Airsoft Events in Waalwijk waar het (net als bij de andere organisaties) volle bak is. Stefan Klop, eigenaar, vertelt meer over de gratis events die tot nu toe hebben plaatsgevonden bij Delta Airsoft:

De events zijn aanpoten en goed druk! Naast ons binnenveld is ook het buitenveld bespeelbaar dus het is twee keer volle bak. Daarnaast sluiten we de gratis events af met een barbecue waar de meeste leden blijven hangen om na te genieten van een mooie dag. De leden reageren zeer positief, ze waarderen het gebaar vanuit de NABV. Daarnaast merk je ook dat er veel behoefte is om elkaar weer op te zoeken na twee jaar lockdowns en maatregelen“.

Naast de events die in de afgelopen periode plaats hebben gevonden, komen er gelukkig nog veel meer gratis events aan door het hele land en natuurlijk ook bij Delta Airsoft Events. “12 juni, 18 juni, 2 juli en 16 juli, 14 augustus en 20 augustus gaan we weer vol gas geven. Ook deze keer zijn beide velden open, zijn de skirms inclusief lunch en eindigen we ook weer met een lekkere BBQ! De gratis events zijn een mooi initiatief van de NABV om echt iets moois neer te zetten voor de airsoft community waar spelers blij van worden”.

Ook meedoen aan een van de gratis events? Er zijn weer veel nieuwe events toegevoegd aan het overzicht! Via deze link kom je bij het gehele overzicht van de events terecht. Neem snel een kijkje en hopelijk zien we jou terug bij één of meerdere gratis events!