Hoofd Marshalls

Eerste Hoofd Marshalls geslaagd!!

Op 21 maart jongstleden hebben Richard Koldenhof en Bert de Ridder als eerste de Hoofd Marshall opleiding van de NABV  afgerond.
Door alle Corona perikelen kon dit steeds niet plaatsvinden maar sinds de recente versoepelingen kon het laatste onderdeel nu afgerond worden.

Gefeliciteerd!!

Omdat wij op het grootste veld van Nederland (Balls & Arrows) aan het marshallen zijn is het eigenlijk altijd wel druk met spelers en verschillende situaties. Als Marshall waren wij altijd al bezig met de veiligheid en het in goede banen leiden van een dag airsoften voor spelers.
Toen de Hoofd Marshall opleiding aangekondigd werd was het niet meer dan logisch voor ons om hier op in te schrijven. Doordat dit een praktijkgerichte opleiding is die vooral gaat over het leiden van skirms en het aansturen van een Marshall team was deze opleiding bij uitstek geschikt voor ons. Gedurende deze opleiding hebben wij geleerd hoe je als Hoofd Marshall het best je team van Marshalls effectief kan aansturen waardoor de events goed en veilig verlopen. Inmiddels is ook bekend dat 5th events een eigen orga is begonnen en de locatie Balls and Arrows Emmeloord gestart hebben. Doordat ook deze opleiding door het NOC*NSF is goedgekeurd heeft dit ook een positieve uitstraling op onze sport.

Richard en Bert aan het woord

Een mooie prestatie. De diploma’s werden, op gepaste afstand en in de buitenlucht, uitgereikt door bestuurslid Vincent Sinke. Op naar de volgende.

Wil je ook deelnemen aan een Hoofd Marshall opleiding, geef je dan op bij de afdeling opleidingen van de NABV, via opleidingen@nabv.nl. Zodra er voldoende deelnemers zijn wordt de opleiding ingepland. Meer info vind je op pagina voor de Hoofd Marshalls onder de Opleidingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over een van de NABV opleidingen of cursussen, neem dan contact op met:

Paul Peters: 06 19602732 , of
Sandra de Wolff: 06 33734105

opleidingen@nabv.nl

Zij vertellen je graag meer.

NABV Opleidingen

Airsoft Instructeur 3

In deze praktijkgerichte opleiding leer je het leiden van skirms en het aansturen van je Marshall team.

Meer lezen

BOSS instructeur

Je wordt opgeleid om beginners in de Airsoft de BOSS workshop te geven. In een workshop BOSS leren skirmers basale skills op het gebied van veiligheid.

Meer lezen

BOSS

In deze korte workshop leer je de basis- vaardigheden en regels van Airsoft zodat jij beter van start kan gaan. Alleen voor leden!

Meer lezen

Marshall

In deze opleiding leer je de regels en zorg je voor veiligheid. Resultaat van je handelen: spelers die een sportieve Airsoft dag beleven.

Meer lezen

Hoofd Marshall

In deze praktijkgerichte opleiding leer je het leiden van skirms en het aansturen van je Marshall team.

Meer lezen

Lessenreeks (van 6 lessen) in het NAC

In deze opleiding leer je de regels en zorg je voor veiligheid. Resultaat van je handelen: spelers die een sportieve Airsoft dag beleven.

Meer lezen