Meer informatie standhouders Jubileumbeurs

Geef je op als standhouder voor ons 2-daags Airsoft event

Of je nu Airsoft organisator bent, een shop runt, eigenaar bent van een Airsoft merk of coördinator bent van een team; deelnemen als standhouder aan de Jubileumbeurs is voor iedere organisatie mogelijk. Ook niet-airsoft gerelateerde organisaties zijn welkom. Geef je als standhouder op voor dit unieke 2-daagse evenement. 
 
Datum: Zaterdag 9 en zondag 10 september 2023
Openingstijden: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie (Adres: Vliegveldweg 345 in Enschede)

Verschillende mogelijkheden 
Wij bieden elke standhouder twee gratis marktkramen aan. Tevens is het mogelijk om gedurende deze twee dagen gratis op het buitenterrein te parkeren. Zelfs stroom is meegenomen! Uiteraard is het altijd mogelijk om meer dan twee kramen af te nemen, dit kost dan € 5,- per kraam. 
Zo is het geen verplichting om een bepaald aantal kramen af te nemen en zijn twee kramen standaard op onze kosten. 
 
Geen behoefte aan een marktkraam, maar wel aan ruimte? Dat is ook geen enkel probleem. Wij bieden jullie ook de mogelijkheid om een bepaald aantal vierkante meter te huren. Dan is elke vorm van eigen standbouw mogelijk. 
 
Wil jij jouw merk, bedrijf, organisatie, team of producten in de kijker zetten bij Airsoft liefhebbers uit het hele land? Dan is de jubileumbeurs hét event om dat te doen! Naar verwachting komen er meer dan 2.500 airsofters per dag langs de beurs, de perfecte plek om jouw bedrijf dus te promoten. 

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen neem contact op met Jeroen van Egeraat, projectleider evenementen NABV.

nabv-geldermalsen-nationaal-airsoft-centrum-front