Meer informatie vrijwilligers Jubileumbeurs

Wij hebben jouw hulp hard nodig, geef je nu op als vrijwilliger!

Op zaterdag 9 en zondag 10 september is het zo ver! Vliegveld Twenthe vormt het spectaculaire decor van onze NABV Jubileumbeurs. Een 2-daags Airsoft evenement om het tienjarig bestaan van airsoft in Nederland groots te vieren.

Beleef samen met ons het NABV jubileumweekend!
Jij bent onmisbaar en we kunnen overal mensen gebruiken. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen bij de op- en afbouw, het scannen van tickets, helpen bij de tweedehandsmarkt maar ook bij het begeleiden van bezoekers.

Wanneer is jouw hulp nodig?
Je kunt een dag(deel) of volledig weekend helpen. Ons programma ziet er als volgt uit:
Donderdag 7 september – Opbouwen van de beurs.
Vrijdag 8 september – Opbouwen van de beurs.
Zaterdag 9 september – Helpen tijdens de beurs, denk aan scannen van tickets, helpen bij de tweedehandsmarkt maar ook begeleiden van bezoekers.
Zondag 10 september – Helpen tijdens de beurs, denk aan scannen van tickets, helpen bij de tweedehandsmarkt maar ook begeleiden van bezoekers.
Maandag 11 september – Afbouwen van de beurs.


Wat bieden wij onze vrijwilligers?
Naast een super gezellig weekend, krijg je ook een uniek kijkje achter de schermen van ons Jubileum evenement. Daarnaast verzorgen wij een lekkere lunch. Wanneer je meerdere dagen helpt, kunnen wij (indien nodig) ook meedenken in een overnachting zodat je geen zorgen hebt over de terugrit.
 
Opgeven of meer informatie
Zien wij jou terug als die top vrijwilliger? Meld je dan aan via de bovenstaande knop! Voor meer informatie of vragen kun je een mail sturen naar Rob van der Heijden, vrijwilligerscoördinator Jubileumbeurs NABV. Belangrijk! Vergeet niet aan te geven welke dag/dagen je wilt helpen!

nabv-geldermalsen-nationaal-airsoft-centrum-front