NABV December Kortingsactie

Goed nieuws!

In december ook coronakorting:

Bij de onderstaande lid-organisaties krijg je tot en met 31 december 2020 25% korting op de ticketprijs met deze kortingscode: NABVCoronakorting

Deze aanbieding is alleen voor NABV-leden en is dus niet voor introducés !

Blackout, Didam

Target & Skills Parcours
Je start op het gereserveerde tijdstip en loopt een parcours over de drie verschillende speelvelden:
– indoor-jungle,
– buitenveld en
– CQB.

Meerdere “runs” mogelijk. 
Reserveren via het “open skirm reserveringsformulier” op www.blackoutairsoft.com.

Veluwe Airsoft, Hulshorst

Tactical Squadtraining
De teams bestaan bij Veluwe Airsoft uit max 4 personen die ook hier 1,5m onderling afstand van elkaar dienen te houden. Met goedkeuring van de gemeente mogen zij 4 tegen 4 hanteren. Er worden 5 rondes van 25 minuten gespeeld, waarbij de teams steeds van veld rouleren. De samenstelling van de teams veranderen niet! Het terrein is opgedeeld in 3 velden met elk een eigen gamemode. Per veld trainen 2 teams. Lees hier meer over de tactical squadtraining.

<<< reserveer >>>

Delta Airsoft Events, Waalwijk

Kleinschalige Uitdagende Tactische Trainingen
oftewel: KUTT

Teams bestaan uit 2 personen die onderling 1,5 meter afstand dienen te houden. Het veld is zo ingedeeld dat er 4 zones zijn waar maximaal 4 personen op mogen. Per zone zullen “challenges” volbracht moeten worden, ook hier geldt dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar dient te houden. Elke challenge duurt 25 minuten en daarna heb je 5 minuten om naar de andere zone te komen. Je gaat alle 4 de zones af tijdens de sessie. Meer KUTT info. 

<<< reserveer >>>

Korting: Je krijgt 25% korting door de code : NABVCoronakorting op te geven bij het afrekenen in het reserveringssysteem van de organisatie.   
Deze aanbieding is alleen voor NABV-leden en is dus niet voor introducés !