Programma 7 april

10:30-12:00 Workshop 1: GBBR; werking en onderhoud (toegang mits ingeschreven)
13:00 Inloop bezoekers
13:00-16:00 GBBR Arena (versus)
13:30-15:00 Kennismaking Digital Target Shooting
15:00-17:00 Tweedehandsmarkt voor gas blowback replica’s
16:30 Giveaway
17:00 Einde; plankgas naar huis!

 

Let op! Een veiligheidsbril is verplicht in de hal en deze dien je zelf mee te nemen! Aankomen in full camo is verboden en in de arena is een full facemask verplicht. Vergeet je NABV-pas niet (fysiek of digitaal)!

Workshop 1 : GBBR-workshop (10:30-12:00)

Altijd al de Heavy Recoil Club vol gas willen zien geven? Kom dan naar deze befaamde clinic! Hier zullen zij alles uitleggen over gas blowback replica’s. Of je nu een M4-replica op green gas hebt of een glock-replica op CO2. Club kan je alles bijbrengen over de werking van je replica, het onderhoud er van en nog veel meer! Neem dus vooral je eigen replica mee zodat je er meteen mee aan de slag kunt. De toegang is natuurlijk gratis en er is plek voor slechts 20 man dus wees er snel bij! Vol = vol. Je krijgt alleen toegang als je je vooraf hebt ingeschreven.

Logo Heavy Recoil Club op een replica
Een replica bij het Nationaal Airsoft Centrum, wijzend naar digitale targets.

Workshop 2: Digital Target Shooting (13:30-15:00)

Wil jij jouw skills uittesten met je gas blowback replica? Probeer verschillende niveaus en kijk of jij de digitale targets het snelst kan raken! Meld je aan door op de button hieronder te klikken.

Tweedehandsmarkt (15:00-17:00)

Wil jij graag een gas blowback replica maar weet je niet waar te beginnen? Op de tweedehandsmarkt tijdens de GBBR-dag kun je komen kijken naar specifiek GBBR replica’s! Het aantal plekken is vanwege de ruimte gelimiteerd dus wil jij jouw gas blowback replica’s aanbieden, klik dan op de link hieronder om je aan te melden. Enkel gas blowback replica’s zijn toegestaan eventueel met bijbehorende koffer/holster. Verdere accessoires zijn niet toegestaan. Als bezoeker is aanmelden niet verplicht.

Banner van de airsoft tweedehandsmarkt
Een airsoftreplica die tijdens een beurs tentoon wordt gesteld.

Static Display

Trots op wat je hebt? Wil je graag meerdere airsofters gek maken van gas blowback replica’s? Of wil je simpelweg in contact komen met andere gelijkgestemde spelers? Meld je aan voor een static display tijdens de GBBR-dag. Show je mooiste replica’s. De mogelijkheden zijn eindeloos! Er zijn maar 20 plekken beschikbaar dus meld je snel aan!