Nieuw: Opleiding Hoofd Marshall

Calling all Marshalls

De eindverantwoording voor een goede skirm, kun jij het aan?
Na de zomervakantie start de NABV met de nieuwe opleiding tot Hoofd Marshall.
In het voorjaar zijn de eerste twee Hoofd Marshalls al geslaagd, nu gaat de opleiding tot Hoofd Marshall volledig van start met de eerste workshop op 18 september.
Ben jij toe aan deze volgende stap?  

Richard Koldenhof & Bert de Ridder, de eerste geslaagde Hoofd Marshalls

Opleidingsdata

De opleiding omvat 2 verplichte workshops.
Deze zijn in het Nationaal Airsoft Centrum op :
– zaterdag 18 september 2021, van 10.15 tot 16.00, en op
– zaterdag 18 december 2021, van 10.15 tot 16.00


Opleidingskosten

De kosten van de opleiding bedragen €150,- p.p. Na het positief afronden van de opleiding ontvang je € 140,- retour (€ 10 is voor lunches tijdens de workshop).

Aanmelden?

Voor vragen of aanmelden mail je Paul & Sandra op opleidingen@nabv.nl of bel met Paul op 06-19602732.

Naar de opleiding

Richard Koldenhof en Bert de Ridder, eerste Hoofd Marshalls:

Omdat wij op het grootste veld van Nederland (Balls & Arrows) aan het marshallen zijn is het eigenlijk altijd wel druk met spelers en verschillende situaties. Als Marshall waren wij altijd al bezig met de veiligheid en het in goede banen leiden van een dag airsoften voor spelers.
Toen de Hoofd Marshall opleiding aangekondigd werd was het niet meer dan logisch voor ons om hier op in te schrijven. Doordat dit een praktijkgerichte opleiding is die vooral gaat over het leiden van skirms en het aansturen van een Marshall team was deze opleiding bij uitstek geschikt voor ons. Gedurende deze opleiding hebben wij geleerd hoe je als Hoofd Marshall het best je team van Marshalls effectief kan aansturen waardoor de events goed en veilig verlopen. Doordat ook deze opleiding door het NOC*NSF is goedgekeurd heeft dit ook een positieve uitstraling op onze sport.