Nieuwe interim directeur

NABV verwelkomt nieuwe interim directeur

Geldermalsen, 21 juni 2021 – Afgelopen maandag is Nicolien Nicolai gestart als interim directeur van de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (NABV). Zij zal tijdelijk Gerard Timmers vervangen en leiding gaan geven aan de airsoftsportbond.  

Sportieve leiding

De sportieve Nicolai heeft sportontwikkeling als hoofdthema door zowel haar privé als professionele leven lopen. Vooral geroemd om haar verdiensten als programmamanager, heeft Nicolien haar sporen verdiend door verschillende functies te bekleden bij NOC*NSF en diverse sportbonden. Verandertrajecten en organisatieontwikkeling zijn haar specialiteit. Haar kracht om overzicht en tegelijkertijd rust te creëren binnen organisaties, is een welkome aanvulling bij de NABV, waar zij dan ook met open armen verwelkomd wordt.

“Ik heb veel zin om de NABV naar de volgende fase te helpen . Ik zie er naar uit om richting te geven aan de organisatie en in vertrouwen met de diverse betrokkenen samen te werken aan de doorontwikkeling van de airsoftbond”.

Nicolien Nicolai kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging

Het bestuur van de NABV is verheugd over de komst van Nicolien Nicolai:
“De rol van interim directeur bij onze organisatie vraagt om een brede kennis van sport, maar ook om management kwaliteiten. In een situatie waarin veel speelt en zowel stabiliteit als doorontwikkeling belangrijk zijn, zijn we blij dat we Nicolien met haar ervaring bij onze organisatie mogen verwelkomen”.

Nicolien Nicolai

Over de NABV

Meer lezen
De organisatie