Opleiding Hoofd Marshall

Verslag van de opleidingsdag

Hoofd Marshall opleiding:

Praktisch en leerzaam

Afgelopen zaterdag vond in het Nationaal Airsoft Centrum de 2e (door Covid 19 uitgestelde) workshop van de opleiding Hoofd Marshall plaats. Het Veteraneninstituut was aanwezig om het onderwerp PTSS te behandelen en de cursisten handvatten mee te geven hoe hiermee om te gaan.

Daarna was het de beurt aan een oud-docent van de politie academie die actief aan de slag ging met de onderwerpen Observatie, Communicatie en Leiderschap. Door de cursisten steeds aan het werk te zetten met deze thema’s werden inzichten gedeeld en kon men ook van elkaar leren.

Met name de inzet van mensen uit de praktijk bleek een meerwaarde, zo bleek uit de korte evaluatie van de dag. De cursisten gaan nu aan de slag met de praktijk opdrachten. De NABV hoopt binnen niet al te lange tijd de eerste cursist te kunnen laten beoordelen. Dan is de eerste gediplomeerde Hoofd Marshall  een feit!

Hoofd Marshall

Opleidingen

Airsoft Instructeur 3

In deze praktijkgerichte opleiding leer je het leiden van skirms en het aansturen van je Marshall team.

Meer lezen

BOSS instructeur

Je wordt opgeleid om beginners in de Airsoft de BOSS workshop te geven. In een workshop BOSS leren skirmers basale skills op het gebied van veiligheid.

Meer lezen

BOSS

In deze korte workshop leer je de basis- vaardigheden en regels van Airsoft zodat jij beter van start kan gaan. Alleen voor leden!

Meer lezen

Marshall

Momenteel wordt deze opleiding niet aangeboden, later dit jaar komt deze opleiding terug in een aangepaste versie.

Meer lezen

Hoofd Marshall

Momenteel wordt deze opleiding niet aangeboden, later dit jaar komt deze opleiding terug in een aangepaste versie.

Meer lezen

Lessenreeks (van 6 lessen)

In deze opleiding leer je de regels en zorg je voor veiligheid. Resultaat van je handelen: spelers die een sportieve Airsoft dag beleven.

Meer lezen