Bijscholingen

Terug naar het opleidingsoverzicht

Licentiesysteem per 1 januari 2020
Binnen de airsoft sport worden leden opgeleid tot Marshall, BOSS instructeur of Hoofd Marshall. Zij ontvangen een diploma en een licentie zodra ze geslaagd zijn voor de opleiding. De licentie is 4 jaar geldig en kan alleen worden verlengd als tijdens de 4 jaar genoeg punten zijn behaald. Punten kunnen gehaald worden door het volgen van bijscholingen. Via de website van de NABV worden regelmatig bijscholingen georganiseerd. Zij zijn gratis en alleen toegankelijk voor (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs.

Kosten

Aan deze opleiding zijn geen kosten verbonden.

Voorwaarden

Alle bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.

Datum

Op de Opleidingspagina staan de eerstkomende data.

>> Opleidingsagenda

Aanmelden

Via de agenda op deze website kan je jezelf inschrijven. Voor meer informatie neem contact op met Paul Peters ( 06 19602732 ) of Sandra de Wolff ( 06 33734105). Zij vertellen je graag meer over het verloop van het opleidingstraject.

Agenda

01
jun

Bijscholing “Marshallen” in CQB omgeving 1 juni 2021

Combat City Leiderdorp

19:30

4 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven

Bijscholing “Marshallen” in CQB omgeving De bijscholing gaat in op de praktische zaken van het uitvoeren van de Marshaal taken in een CQB omgeving. Waar moet je speciaal op letten? Wat zijn do’s & dont’s? Ervaren CQB Marshall Michiel Leij brengt je de fijne kneepjes van het vak bij. Let op: bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.

08
jun

Bijscholing Lesgeven 8 juni 2021

NAC Geldermalsen

19:00

7 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven

Let op: bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.

05
jun

Bijscholing EHBSO 5 juni 2021

NAC Geldermalsen

13:00

5 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven

Bijscholing EHBSO  In deze praktische workshop leer en oefen je op eerste hulp bij airsoft ongevallen. De workshop wordt gegeven door een docent van het Rode Kruis. Let op: bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.