Bijscholingen

Terug naar het opleidingsoverzicht

Licentiesysteem per 1 januari 2020
Binnen de airsoft sport worden leden opgeleid tot Marshall, BOSS instructeur of Hoofd Marshall. Zij ontvangen een diploma en een licentie zodra ze geslaagd zijn voor de opleiding. De licentie is 4 jaar geldig en kan alleen worden verlengd als tijdens de 4 jaar genoeg punten zijn behaald. Punten kunnen gehaald worden door het volgen van bijscholingen. Via de website van de NABV worden regelmatig bijscholingen georganiseerd. Zij zijn gratis en alleen toegankelijk voor (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs.

Kosten

Aan deze opleiding zijn geen kosten verbonden.

Voorwaarden

Alle bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.

Datum

Op de Opleidingspagina staan de eerstkomende data.

>> Opleidingsagenda

Aanmelden

Via de agenda op deze website kan je jezelf inschrijven. Voor meer informatie neem contact op met Paul Peters ( 06 19602732 ) of Sandra de Wolff ( 06 33734105). Zij vertellen je graag meer over het verloop van het opleidingstraject.

Agenda

05
okt

Bijscholing portofoon 5 oktober 2021

NAC Geldermalsen

19:30

6 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven

Bijscholing portofoon Garrelt van Creij loodst je deskundig door de do’s en dont’s van het portofoon gebruik. Praktische oefeningen maken onderdeel uit van deze bijscholing. Hiervoor wordt het NAC ingezet. Ook komt aan bod wat is toegestaan en wat niet. Let op: bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.

27
okt

Bijscholing Lesgeven 27 oktober 2021

NAC Geldermalsen

19:00

3 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven

Let op: bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.