Bijscholingen

Terug naar het opleidingsoverzicht

Licentiesysteem per 1 januari 2020
Binnen de airsoft sport worden leden opgeleid tot Marshall, Hoofd Marshall, BOSS instructeur of Airsoft instructeur. Zij ontvangen een diploma en een licentie zodra ze geslaagd zijn voor de opleiding. De licentie is 4 jaar geldig en kan alleen worden verlengd als tijdens de 4 jaar genoeg punten zijn behaald. Punten kunnen gehaald worden door het volgen van bijscholingen. Via de website van de NABV worden regelmatig bijscholingen georganiseerd. Zij zijn gratis en alleen toegankelijk voor (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs.

Kosten

Aan deze opleiding zijn geen kosten verbonden.

Voorwaarden

Alle bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls, BOSS instructeurs en Airsoft instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.

Datum

Op de Opleidingspagina staan de eerstkomende data.

>> Opleidingsagenda

Aanmelden

Via de agenda op deze website kan je jezelf inschrijven. Voor meer informatie neem contact op met Sandra de Wolff ( 06 33734105). Zij vertelt je graag meer over het verloop van het opleidingstraject.

Agenda

04
feb

Bijscholing EHBSO 4 februari 2023

NAC Geldermalsen

13:00 – 16:00

0 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven op wachtlijst

Bijscholing EHBSO  In deze praktische workshop leer en oefen je op eerste hulp bij airsoft ongevallen. De workshop wordt gegeven door een docent van het Rode Kruis. Let op: bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls, BOSS instructeurs en Airsoft instructeurs en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving

15
feb

Bijscholing lesgeven woensdag 15 februari 2023

NAC Geldermalsen

19:00 – 21.30

5 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven

Let op: bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls en BOSS instructeurs (i.o.) en zijn gratis. De bijscholing levert punten op voor de licentie. De punten worden na de workshop bijgeschreven op de licentie. Deze zijn in te zien in de Mijn NABV omgeving.