Menu
Over Airsoft

Airsoft voor schutters

Wanneer u lid bent van een schietvereniging, is de kans groot dat airsoft een perfecte aanvulling is. De handelingen die u gewend bent om te doen met uw (vuur)wapen zijn bij  airsoftapparaten hetzelfde. Tevens blijkt uit onderzoek dat veel schutters de steeds strengere wetgeving rondom schietverenigingen een bezwaar vinden om de sport nog prettig te kunnen beoefenen. Bij de airsoftsport zijn er ook regels en is er wetgeving van toepassing, maar deze zijn veel soepeler dan bij (bijvoorbeeld) vuurwapens, vanwege het ongevaarlijke karakter van de airsoftapparaten. Daarnaast worden duidelijke instructies en uitleg door iedere NABV-medewerker of  gekwalificeerde organisator gegeven.

Wordt u ook lid?

Lid worden van de NABV is in een paar eenvoudige stappen te doen. Klik op onderstaande link om naar het ledengedeelte te gaan en u te registreren. Voor slechts 72 euro per jaar bent u al lid!
 Word lid

Help de NABV!

Help onze organisatie te professionaliseren. Past u in het team en wilt u de NABV helpen naar the next level? Bekijk onze openstaande vacatures.

Vacatures