Minimale tijd en maximale punten

Weet jouw team aan het einde van de ronde 20 punten te bemachtigen? Staan jullie na 5 speelrondes nog overeind? De Dutch Speed League heeft het allemaal.
Of ga voor de maximale Cohonus-bonus en schakel je tegenstander uit door hun buzzer te bereiken.

Denk je dit als beste kunnen? Meld jouw team aan en wie weet win jij de 2023 Dutch Speed League troffee!

Aanvang: 10.00 uur (afhankelijk van het aantal teams, latere informatie volgt)

Trainen is mogelijk tijdens de reguliere openingstijden van het NAC (maandag-, woensdag-, donderdag-, vrijdagavond en zaterdagmiddag)

28 oktober | Speedsoft introductiedag

Nieuw in de wereld van speedsoft? Dan is dit de perfecte kans om kennis te maken met deze unieke discipline. Als lid van de NABV kan je gratis deelnemen aan deze introductiedag. Ongeacht jouw eigen niveau, gear of verdere ervaring. De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren en er zijn 3 verschillende blokken beschikbaar.
Heb je nog geen (speedsoft) replica? Geen enkel probleem, neem jouw eigen gear mee zodat je toch kennis kunt maken met deze discipline, dan verzorgen wij de rest.

Niet bekend met speedsoft?

Dat maakt niet uit! Zowel bekende als onbekende teams kunnen zich aanmelden. Een volledig team bestaat uit minimaal 5 deelnemers maar ‘solo’ aanmelden is ook mogelijk. Wanneer er dan genoeg inschrijvingen zijn, vormen deze automatisch een eigen team. De perfecte gelegenheid om ervaring op te doen binnen de speedsoft discipline.
En het beste van dit alles? Deelname is volledig gratis!
Het enige dat verplicht is, is een full face mask.

Geen inschrijfkosten, gratis bb’s tijdens het evenement en jouw team mogen kronen als winnaar. Dat is toch waar jij voor wil gaan? Meld je daarom snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dan weet jij zeker dat je meestrijdt voor de Dutch Speed League 2023 troffee en natuurlijk de eeuwige roem…