Beschrijving

Hey airsoftfanaten!

Wij zijn Falcon Squad, een groep van op het moment 8 man die het leuk vinden om als team samen de uitdaging aan te gaan voor een dag airsoften. Ook vinden we het leuk buiten airsoft om met elkaar af te spreken, bijvoorbeeld om samen te sleutelen aan replica’s, bij elkaar in huis te klussen of gezellig samen te bbqen of op de koffie/verjaardag te gaan.

Onze visie is het gezellig en vrijblijvend kunnen beoefenen van de airsoftsport in teamverband. Dit betekent dus dat we niet verwachten dat iedereen altijd kan en dat we het ook gezellig en leuk vinden om met een deel van het team samen te spelen. Wij zijn op dit moment niet op zoek naar extra leden omdat we niet te snel willen groeien en eerst ons team sterk willen maken.

Maar wees niet getreurd! Ondanks dat je op dit moment geen lid kan worden is het wel mogelijk om mee te gaan als extern lid. Hiermee kom je gezellig een dag of meerdere dagen mee airsoften met de dan aanwezige leden van ons team. Dit biedt jou de mogelijkheid om, in plaats van alleen, met een team te kunnen airsoften en dan ook meteen de tips en tricks van de airsoftsport mee te krijgen van het team. Falcon Squad is het team om vliegensvlug en op een gezellige manier de airsoftsport te beoefenen. Je kunt ons bereiken op het e-mail adres matthew_diver@hotmail.com.

Je kunt ons volgen op facebook (https://m.facebook.com/falconsquadairsoft/?ref=bookmarks) en op Instagram (https://www.instagram.com/falconsquadairsoft/). We zijn nog hard bezig om een youtube kanaal te maken maar eerst moeten we hiervoor mooie filmpjes kunnen maken.

Matthew  -  Falcon Squad "Airsoft