Beschrijving

Sector Alpha is een IRL-based Gaming Community, met leden vanuit de Randstad en nabije omgeving. Jaren geleden opgericht in Alphen aan den Rijn, vanuit een vriendengroep die na school gezellig ging gamen in een jeugdhonk. Door de jaren ging het gamen onder verschillende namen door via Xbox Live, maar er werd ook meer met gamereviews, video's (in de tijd van MasterMovies) en LAN-party's gedaan. Uiteindelijk gingen we terug naar de basics en die formule bleek simpel, maar krachtig: volledige vrijblijvendheid, ongefilterde gezelligheid en af en toe eens een toffe (vaak offline) activiteit!

Inmiddels is de groep volwassen en is het gemiddelde lid afgestudeerd, uitwonend, kalend, werkend, in bezit van een auto en dikwijls vastgeplakt aan een wederhelft. Het gamen - en daarmee de lol na het werk - is echter nooit gaan vervelen! 

Sector Alpha bestaat nu uit een kern van een kleine tiental enthousiaste gamers, met een voorkeur voor sociale evenementen; zowel on- als offline. Sinds kort is daar nu ook een gezellig - doch bloedfanatiek - airsoftteam aan toegevoegd. Tot ziens op het veld!

Wil je meer weten? Of eens gezellig kennismaken? Via www.sectoralpha.nl kun je eenvoudig onze Discord joinen! Wees welkom!