Terugblik Airsoftmarkt Emmeloord

Afgelopen zaterdag 16 april vond de eerste editie van de tweedehands airsoftmarkt plaats op de locatie van Balls & Arrows Emmeloord. Het heerlijke weer, de prachtige locatie en het aantal bezoekers zorgden samen voor een geslaagde dag.

Ongeveer 250 bezoekers waarvan veelal leden wisten de airsoftmarkt te vinden. Van dit aantal deden er in totaal 80 leden mee aan de mini-skirms die in het bos plaatsvonden. In totaal zijn er ruim 100 tweedehands replica’s aangeboden en daarvan is ongeveer 75% verkocht, een mooi resultaat!

Ook de drie winkels (Balls & Arrows Lelystad, Airsoftwinkel en Outdoor & Travelshop Emmeloord) die aanwezig waren in Emmeloord kunnen terugkijken op een geslaagde dag met een goede omzet. Daarnaast waren de catering en de sanitaire voorzieningen ook goed geregeld op de locatie. Al met al een geslaagde dag voor zowel de leden als de winkels.

Mogelijk wordt de airsoftmarkt volgend jaar uitgebreid met meer winkels. Naast de airsoftmarkt in Emmeloord komt er ook nog de airsoftbeurs aan in het NAC in Geldermalsen op 19 juni (veel winkels, geen tweedehands verkoop) en 26 november een tweedehandsbeurs en ledendag in het NAC voor leden die opzeggen en daar hun replica kunnen verkopen.