Trainingen in het NAC

Wil je technisch een betere airsofter worden? Dan is dit je kans!

Vanaf 6 april organiseert de NABV namelijk open trainingen voor leden. Deze trainingen zullen plaatsvinden op woensdagavond 19:15-20:30 in het NAC in Geldermalsen. Elke woensdag van 6 april t/m 29 jun. Iedereen kan deelnemen aan de open trainingen ongeacht kwaliteit of uitrusting. Trainingen kunnen uitsluitend worden geboekt door leden van de NABV (geen introducés). Inschrijven is noodzakelijk.

De trainingen worden gegeven door cursisten uit de opleiding tot airsoft instructeur 3 (AI3). Dit is het hoogste niveau opleiding die de NABV aanbiedt aan instructeurs. Deze cursisten hebben al een instructeursdiploma, en willen zich nu doorontwikkelen tot airsoft instructeur niveau 3. Nadat de opleiding is afgerond kunnen geslaagden als AI3 (zakelijk of vrijwillig) trainingen geven op de diverse airsoft locaties in Nederland. Deze cursisten moeten dus veel oefenen in het geven van airsoft trainingen. Dit doen ze wekelijks door open trainingen te geven op het NAC. De cursisten worden begeleid door een ervaren hoofdtrainer. Omdat ze in opleiding zijn, is de training voor jullie gratis. Een win-winsituatie waar iedereen profijt van heeft; leden krijgen een goed opgezette en leerzame training, de instructeurs kunnen werken aan hun trainer skills. Op deze manier brengen we samen de airsoftsport naar een hoger niveau.

Het maakt niet uit of je net begonnen bent met airsoften, recent een BOSS-opleiding hebt afgerond of een ervaren speler bent, want voor iedereen zal het een leerzame avond zijn. Deelnemers worden ingedeeld op niveau en zullen een training krijgen die bij dit niveau past. Tijdens de trainingsavonden worden onder andere de volgende onderwerpen doorlopen:

  • Parcours lopen
  • Shoot & move
  • 3 tegen 3
  • Techniek
  • Tactiek
  • Samenspel

De aanwezige trainers geven aanwijzingen en helpen je bij de uitvoering van de oefeningen. Al deze oefeningen zorgen ervoor dat je technisch een betere airsofter wordt, daardoor kun je binnen de verschillende disciplines meer plezier uit je sport halen. Uiteraard staat de veiligheid altijd voorop. Er zijn per training maximaal 20 plekken beschikbaar dus schrijf je snel in!

Agenda

17
jun

BOSS workshop zaterdag 17 juni 2023

NAC Geldermalsen

10.15- 12.30

7 plekken beschikbaar voor deze datum

28
jun

BOSS workshop woensdag 28 juni 2023

NAC Geldermalsen

19:30

15 plekken beschikbaar voor deze datum