Vacature medewerker ledenadministratie (20-38 uur)

De Nederlandse Airsoft Belangenvereniging (NABV) behartigt de belangen van iedereen die in Nederland de airsoftsport beoefent. Door de sport te promoten, te bevorderen maar ook door te zorgen dat het airsoften veilig is en blijft. Daarnaast organiseert de NABV evenementen, trainingen en wedstrijden. De NABV is een non-profit organisatie en heeft ongeveer 24.000 leden. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door het verenigingsbureau (8 fte) waarbij we worden ondersteund door enthousiaste vrijwilligers.

De functie

Als medewerker ledenadministratie is het jouw taak om service te verlenen en informatie te verstrekken aan (potentiële) leden, zowel via de telefoon, email als de post. Je voert de ledenadministratie en draagt zorg voor de volledigheid en juistheid van deze gegevens.  Een andere belangrijke taak is het tijdig verwerken van de binnenkomende VOG’s. Je werkt dagelijks nauw samen met je collega’s en het team van vrijwilligers.

Wat ga je doen?

 • Jij beantwoordt vragen van (potentiële) leden over de dienstverlening en lidmaatschapsaangelegenheden van de NABV. Hierbij luister je goed naar de vraag van het (potentiële) lid.
 • Je beantwoordt de telefoon en de e-mail die binnenkomt bij het secretariaat.
 • Je verwerkt aanmeldingen en mutaties in het ledenbestand.
 • Jij verwerkt binnengekomen VOG’s en zet deze tijdig door naar Dienst Justis.
 • Je haalt de post op en zorgt er voor dat de post op de juiste wijze verwerkt is en doorgezet wordt naar de juiste persoon.
 • Indien jouw tijd het toelaat werk je (mee) aan voorkomende projecten die door het verenigingsbureau gedaan worden.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met softwarepakketten (o.m. office, CRM)
 • Je hebt enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt een dienstverlenende, integere en flexibele instelling en behandelt iedereen met respect.
 • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en bewaakt de voortgang en planning van je werkzaamheden.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent bereid om ook in de avonduren of het weekend te werken.
 • Je kunt een geldige VOG overhandigen.*

Wij bieden

 1. In eerste instantie een aanstelling voor een jaar.
 2. Een overeenkomst voor 20-38 uur per week. We werken met een jaaruren systematiek. De piek van de werkzaamheden ligt in de maanden november t/m februari.
 3. Een marktconform salaris – welke afhankelijk is van jouw leeftijd en ervaring – in schaal 5 van de CAO sport (minimum aanvangssalaris € 2080,- en maximumsalaris € 2887 o.b.v. fulltime dienstverband).
 4. Een werkplek voor minimaal 2 dagen per week op het Nationaal Airsoft Centrum te Geldermalsen. Daarnaast werk je vanuit huis.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie voor de functie met je CV naar vacature@nabv.nl. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Sandra de Wolff op telefoonnummer 013-2032020.

Een referentiecheck kan deel uitmaken van de procedure.

* Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor een bepaalde functie. Je krijg een VOG als uit onderzoek blijkt dat je geen strafbare feiten op jouw naam hebt staan. Binnen 6 weken na je indiensttreding moet je het formulier bij ons inleveren. De kosten van de aanvraag worden vergoed. Wanneer je geen VOG kunt overhandigen, kun je niet bij de NABV werken.