We Are Airsoft!

Airsoft is voor iedereen, en elk lid heeft zijn of haar eigen verhaal. Op deze pagina maak je kennis met 6 airsoft-fanaten. Waarom zijn ze ooit begonnen met de sport? Hoe combineren ze het met hun werk en andere hobby’s? En welke rol speelt airsoft nu in hun leven? Lees snel verder en wie weet zie jij ze binnenkort op de airsoft-baan!

Lorenzo de Wit

Hij is ooit een keer gaan airsoften met zijn vriendengroep en is nu bijna elke dag te vinden op het airsoftveld. Het leven van de 18-jarige Lorenzo is flink omgegooid sinds hij kennismaakte met de sport. Iedere woensdag tot en met zondag is hij te vinden bij Delta Airsoft Events in Waalwijk waar hij sinds een aantal maanden ook in het Speedsoft team speelt.

Annelies Terluin

De van oorsprong Friese Annelies heeft een belangrijke afspraak met haarzelf gemaakt; alles uit het leven halen en nog zoveel mogelijk leren. Ze is een echte levensgenieter. Samen met haar man probeert ze zoveel mogelijk nieuwe dingen om er zo achter te komen wat ze leuk vinden. Airsoft is hier het ultieme voorbeeld van. De eerste keer dat ze op de baan stond was ze direct verkocht.

Tom de Bruin

De 23-jarige Tom doet al bijna vier jaar aan airsoft. Zijn hele leven is hij geïnteresseerd in geweren en de techniek erachter. Toen hij oud genoeg was is hij dan ook direct lid geworden van een schietvereniging. Op een gegeven moment ging het kaartschieten vervelen en is hij ook lid geworden van de NABV om wat meer de actie op te zoeken en realistische momenten na te bootsen.

Stephan de Graaf

Stephan is 52 jaar en woonachtig in Vlijmen. Tot zijn vijftigste levensjaar had hij een eigen bedrijf, maar is daar twee jaar geleden mee gestopt. Thuiszitten is niks voor Stephan want hij moet onder de mensen zijn, en daarom werkt hij sinds twee jaar vier dagen per week bij de Bossche Tapijtschuur in Den Bosch, specialist in vloeren en raamdecoratie. Daarnaast is hij in z’n vrije tijd vaak op zijn boot te vinden en struint Stephan vele rommelmarkten af op zoek naar antiek voor zijn verzameling.

Bram Verschoor

De 28-jarige Bram Verschoor is al vanaf zijn 5e levensjaar groot fan van het
automerk BMW en inmiddels fervent verzamelaar van schaalmodellen van
ditzelfde merk. Zijn collectie liegt er dan ook niet om en vertegenwoordigt een
waarde van bijna €4.000,-. Daarnaast heeft Bram één grote droom die helaas niet
meer in vervulling kan gaan; onderdeel zijn van de Korps Commandotroepen. Via
zijn voormalige functie als spelbegeleider bij een airsoft-locatie maakt hij kennis
met de sport, en is direct verkocht. De kick die hij krijgt van het spelen van airsoft
laat hem geweldig voelen en geeft hem de voldoening die hij op andere vlakken
in zijn leven mist.

Tommie Wittens

Tommie, getrouwd en vader van twee kinderen, is al bijna twintig jaar eigenaar
van een stukadoorsbedrijf. Ongeveer vier jaar geleden maakte hij voor het eerst
kennis met airsoft, omdat hij opzoek was naar nieuwe spanning. Tommie schreef
zich in zijn eentje in voor een skirm en was gelijk verkocht. Nu is airsoft een
belangrijke factor in zijn leven.