Winnaars NK G&G Extreme Shooting 2020

Bloedstollend einde NK

Op zaterdag 26 september werd in het Nationaal Airsoft Centrum in Geldermalsen het NK G & G Extreme Shooting afgewerkt. Er stond wat op het spel. De twee hoogst geëindigde teams konden een geheel verzorgde reis naar het WK G & G Extreme Shooting in Taiwan winnen.

Zoals verwacht ging de strijd om de 2 teams van Vanguard (Vanguard en Vanguard Beta) en team DS. Daarnaast gooide team Double Tap Solutions 1 als nieuwkomer hoge ogen. In de ochtend werden 3 onderdelen afgewerkt: 5 x 5 Matrix, Search en Destroy en Search & Rescue. Na deze onderdelen gingen de teams één voor één door de CQB arena.

Het was erg spannend, na de eerste drie onderdelen stond team Vanguard Beta op de eerste plaats, gevolgd door team Vanguard en daar weer vlak achter team DS. Door een 2e plaats in de G & G arena eindigden team DS en team Vanguard op een gedeelde 2e plaats. Een shoot-out op de 5 x 5 Matrix moest de beslissing brengen. De toss werd gewonnen door team DS, zij kozen ervoor te beginnen. Samen kwamen zij tot een tijd van 50,24 seconden. Team Vanguard wist dit niet te verbeteren en eindigde daar vlak achter, 50,65 seconden.
Een mooi einde aan een prachtig kampioenschap.

Winnaars NK G&G Extreme Shooting 2020

De eindstand na de reguliere wedstrijd:

1. Vanguard Beta
2. Team DS
3. Vanguard
4. Double Tap Solutions 1
5. MUG
6. Legacy Tactical Airsoft
6. Hunters