Over dit evenement

Gladiator Airsoft Club

Wil jij vaker in de maand bij ons Airsoften? Dan is de Gladiator Airsoft Club perfect voor jou! Als lid van de GAC geniet je van verschillende voordelen op het gebied van Airsoft. Leden kunnen bij ons terecht voor 2 speelavonden in de maand, waarbij verschillende game modes centraal staan. Denk aan game modes die niet beschikbaar zijn tijdens onze Open Skirms zoals ‘Team Deathmatch’, ‘Resurrection’ en ‘Capture The Flag’. De games worden gespeeld op velden die normaliter niet beschikbaar zijn tijdens onze Open Skirms, wat de clubavond extra speciaal maakt. Tijdens de clubavonden heb je ook de mogelijkheid om uitgebreid je replica’s te testen op onze 60 meter lange schietbaan.

Leden krijgen naast toegang tot de clubavonden ook nog eens 5% korting op alle aankopen in de Gladiator Shop. De korting is geldig op online bestellingen via de webshop en op aankopen in onze fysieke winkel. Zo kan je als lid van de GAC extra voordelig je BB’s, Green Gas en Airsoft replica’s aanschaffen! Lid worden van de GAC is mogelijk via twee opties:

  • Maandelijks lidmaatschap: € 15,- per maand (minimaal 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar)
  • Jaarlijks lidmaatschap: € 150,- per jaar

Hierbij wat extra informatie over de G.A.C
 
Club Dagen:
Onze club dagen vinden plaats op de eerste en derde woensdag van elke maand.
Dit zijn de dagen waarop je kunt deelnemen aan verschillende Airsoft games, je replica’s kan afstellen of gewoon een avondje kan komen chillen met de club!
Deze avonden zijn exclusief toegankelijk voor clubleden.
 
Tijdschema:
De inloop begint om 18:00 uur, waardoor je ruim de tijd hebt om te arriveren en je klaar te maken voor de games.
Voor degenen die vooraf nog iets willen eten, bieden we een selectie snacks aan. Je kunt tot maximaal één dag van tevoren je voorkeur doorgeven. Onze menu-opties omvatten patat, frikandel, kaassoufflé, kroket, bapao en tosti’s.De officiële start van de avond is om
19:00 uur en duurt tot 23:00 uur, afhankelijk van de beschikbaarheid van het natuurlijke licht.
Bereid je voor op diverse airsoftgames, waar  teamwork en tactiek centraal staan.

Aankomende evenementen van Gladiator Sports

 
zo 19 mei

Gladiator sports middag

Almere
Gladiator Sports
 
zo 19 mei

Gladiator Sports ochtend

Almere
Gladiator Sports
 
za 25 mei

Gladiator Sports ochtend

Almere
Gladiator Sports