Wij vinden het belangrijk een positief sportklimaat te creëren en fairplay te stimuleren. Daarom biedt de NABV opleidingen en trainingen aan voor haar leden.

Alle opleidingen van de NABV zijn verbonden aan de Kwalificatie Structuur Sport (KSS), een veelgebruikt systeem in de sportsector. Dit opleidingssysteem heeft 5 niveaus.

In de onderstaande agenda zie je de eerstvolgende 2 opleidingen.
Selecteer een andere maand om meer opleidingen te zien, of kijk via de pagina van de opleiding van je keuze naar de data.

 

Airsoft Instructeur 3

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd airsoft-instructeur.

 

BOSS-instructeur

Je wordt opgeleid om de BOSS-workshop aan nieuwe leden te geven. Daardoor ben jij dé onmisbare schakel in het goede begin van nieuwe leden.

 

BOSS-workshop

Je leert hoe je goed en veilig omgaat met je replica. Ideaal voor als je net begonnen bent met airsoft.

 

BOSS-introductiedagen

Speciaal voor nieuwe NABV leden: een introductiedag in de airsoftsport. Een toffe, gezellige dag boordevol airsoft: we combineren theorie met praktijk, terwijl je ook nog eens kennis kunt maken en ervaringen uitwisselt met andere airsofters.

NOC*NSF

In 2019 zijn de opleidingen van de NABV positief beoordeeld door NOC-NSF. Een teken van de professionalisering van de airsoft sport, waar we erg blij mee zijn. Hierdoor worden de diploma’s van de NABV door NOC-NSF erkend. Dit keurmerk betekent dat de toetsing van de NABV voldoet aan de gezamenlijk overeengekomen kwaliteitscriteria van de kwalificatie structuur sport.