Menu

Opleidingen & Cursussen

De NABV zet zich in voor een veilige en verantwoorde beoefening van de Airsoftsport. Wij vinden het belangrijk een positief sportklimaat te creëren en fairplay te stimuleren. Daarom biedt de NABV opleidingen en cursussen aan voor leden. Op dit moment bieden wij de opleiding tot Marshall aan en de introductiecursus BOSS aan. In de toekomst zal het aantal opleidingen en cursussen uitgebreid worden. De NABV vindt het belangrijk dat onze opleidingen en cursussen voldoen aan hoge eisen en afgestemd zijn op de beoefenaars van de Airsoftsport. Daarom zullen nieuwe opleidingen en cursussen niet gelijk beschikbaar komen maar zorgvuldig ontwikkeld worden.

Opleiding Marshall

Wil jij zorgen voor fair play en bijdragen aan een veilige, verantwoorde airsoftsport? Dan is de opleiding tot Marshall echt iets voor jou! Als Marshall ben jij de belangrijkste official tijdens een event.
BOSS Workshop

Cursus BOSS

Ga van start als een BOSS! Leer alles wat je moet weten voor je begint met Airsoften. In deze korte workshop leer je de basisvaardigheden en regels zodat jij nog beter van start kan gaan!