De plek om je skills te verbeteren en andere airsofters te ontmoeten

Het Nationaal Airsoft Centrum (NAC) in Geldermalsen is de plek om je kunsten te vertonen, je skills te verbeteren en je replica’s te testen. Je hebt bijna 2.400 m2 aan trainingsruimte tot je beschikking. Om te schieten op een 60 meterbaan, op doelen te oefenen, tegen elkaar te airsoften (Dutch Speed League-arena) of je tactische skills te verbeteren in het Tactical Training House.

En natuurlijk kom je naar het Nationaal Airsoft Centrum om andere airsofters te ontmoeten. Dat is het leuke van onze sport. Airsoft is een sociale sport. Je maakt makkelijk contact en komt al snel in gesprek met anderen. Iedereen heeft dezelfde passie, dat schept een band. Wil je iets weten, heb je een probleem met je replica, er is altijd iemand die je helpt.

Kom zo vaak als je wilt

Als lid van de Nederlandse Airsoft Sportbond heb je gratis toegang tot het Nationaal Airsport Centrum. Vijf dagen in de week ben je van harte welkom (dinsdag en zondag zijn we dicht). Reserveren is niet nodig, een privé-evenement aanmaken ook niet. Wil je een introducee meenemen? Leuk! Meld hem of haar aan in je Mijn NABV-account of via de NABV-app.

Zo kom je er

Het Nationaal Airsport Centrum ligt op de Tielerweg 9 in Geldermalsen. Het ligt centraal in Nederland en is makkelijk te bereiken via de A2, A27 en A15. Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein. Parkeren is gratis. Zien we je snel?

Een droneshot van de voorkant van het Nationaal Airsoft Centrum. Het clubhuis voor alle airsofters in Nederland!

Openingstijden Nationaal Airsoft Centrum

Maandag: 18.30 – 22.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 18.30 – 22.00 uur
Donderdag: 18.30 – 22.00 uur
Vrijdag: 18.30 – 22.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Let op: Op nationale feestdagen, en Dodenherdenking (in een lustrumjaar), is het NAC gesloten.

Dit betreft:
– Kerst en Nieuwjaarsdag
– Beide paasdagen
– Hemelvaartsdag
– Beide pinksterdagen
– Goede Vrijdag
– Koningsdag
– Nationale Bevrijdingsdag (lustrumjaar)
– Dodenherdenking

Uitzonderingen: