Onze focus op het milieu

We hebben altijd geprobeerd om voorop te lopen in duurzaamheid. Zo gebruiken we bijvoorbeeld BB’s die beter zijn voor het milieu. Maar de wereld verandert, en wat gisteren goed leek, kan vandaag beter. We leren continu bij en zoeken naar de beste oplossingen voor onze sport en onze wereld.

Hoe we dit aanpakken

Samen met experts en partners kijken we naar alle aspecten van onze sport om te zien waar we milieuvriendelijker kunnen zijn. Een van de dingen die we onder de loep nemen, is het soort BB’s dat we gebruiken. We willen er zeker van zijn dat ze niet alleen goed zijn voor de sport, maar ook voor onze speelvelden en de natuur.

Het belang van deze inzet

Ons doel is simpel: we willen dat airsoft een sport is die iedereen kan genieten, nu en in de toekomst, zonder schade aan het milieu. Dit betekent slimme keuzes maken en soms nieuwe wegen inslaan.

Jouw bijdrage

Als lid van de airsoftgemeenschap kun jij ook een rol spelen. Door bewust te kiezen en open te staan voor verandering, help je ons de sport duurzamer te maken. Heb je ideeën of suggesties? We horen ze graag!

Samen zorgen we ervoor dat airsoft niet alleen spannend en uitdagend blijft, maar ook groen en duurzaam.