First Airsoft Experience (FAE)

Twee keer per jaar organiseren we FAE-middagen voor iedereen die kennis wil maken met airsoft. We vertellen wat je moet en wilt weten over onze sport. Welke disciplines er zijn, hoe je omgaat met replica’s en nog veel meer. De eerstvolgende FAE-middag zal weer in 2024 worden georganiseerd en zal plaatsvinden bij ons in het Nationaal Airsoft Centrum in Geldermalsen. Ben je erbij?

Airsofter die zijn replica aan het onderhouden is.
Airsofter tijdens een briefing op een indoor skirm locatie.

NABV-introductiedagen

Voor iedereen die net lid is geworden, organiseren we de NABV-introductiedagen. Dat helpt je om meer uit je sport te halen en er maximaal plezier aan te beleven. Zo’n dag is ook een kans om andere spelers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Wat je nodig hebt, is een veiligheidsbril en je eigen replica + BB’s.

Als introducé naar een airsoft-evenement

Kennismaken met airsoft kan ook door als introducé mee te gaan naar een airsoft-event. Dat kan via iemand die je kent die lid is van de NABV (hij of zij meld je dan aan op onze site) of via een gecertificeerde airsoft-organisator. In het laatste geval, zoek een evenement op waar je naartoe wilt en neem contact op met de organisator. Deze meld je vervolgens bij ons aan.

Of liever gelijk lid worden?

Zo kun je airsoften in Nederland en mag je airsoft-apparaten in huis hebben. Meld je gelijk aan. 30.000 mensen gingen je al voor!