Geen idee wat airsoft is? Geen probleem!

Misschien heb je airsoft wel eens voorbij horen komen of ben je als introducé een keer mee geweest naar een skirm. Of je kent iemand die replica’s verzamelt, een fan is van IAPS of die aan kaartschieten doet.
Speciaal voor deze mensen organiseren wij First Airsoft Experience middagen. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met de airsoftsport en natuurlijk in een gecontroleerde omgeving met replica’s bezig zijn! En het mooiste van alles? Het is geheel GRATIS!

Bij ons op locatie

En waar kan dit beter dan in het Nationaal Airsoft Centrum, het baken voor airsoft in Nederland. Als lid van de NABV heb je de mogelijkheid om 4 avonden per week en zaterdagmiddag gebruik te maken van deze locatie.
Hier kun je in alle rust je replica afstellen op een 60 meter baan, op doelen schieten, parcoursschieten, het tegen elkaar opnemen in onze DSL-arena of gewoon wat lol trappen met andere airsofters!

De volgende FAE

De volgende First Airsoft Experience zal plaatsvinden tijdens de Ultimate Airsoft Tour. Deze keer kan je dus meteen kennismaken met een unieke airsoftlocatie! Ben jij helemaal gek van airsoften of wil je dat sowieso worden? Bekijk dan hieronder welke First Airsoft Experiences er gepland staan!

Airsofter bezig met onderhoud aan zijn replica.