Wedstrijd schieten

Kaartschieten kan ook in wedstrijdverband. Een wedstrijd bestaat uit meerdere ronden. Per ronde schiet je vijf keer. Je schiet tegen één of meerdere tegenstanders. Op het einde van de wedstrijd worden alle punten bij elkaar opgeteld en kom je tot je eindscore. Ben jij die topschutter met een vaste hand en stalen zenuwen? Kom erachter en wordt lid van NABV.

Airsoft voor schutters

Airsoft is een mooie aanvulling als je lid bent van een schietvereniging. De handelingen die je gewend bent om te doen met je vuurwapen zijn bij replica’s hetzelfde. Tegelijkertijd is de wetgeving voor airsoft minder streng dan voor schietverenigingen. Het staat het plezier in je sport niet in de weg. Probeer het een keer uit. Je gaat het gaaf vinden.

Wil je kaartschieten?

Als NABV-lid kun je gratis gebruikmaken van het Nationaal Airsoft Centrum. Een grote indoor locatie waar onze leden hun replica kunnen afstellen, targets kunnen schieten of het tegen elkaar op kunnen nemen in verschillende arena’s. Ideaal voor airsoft kaartschieten dus. Wil je weten waar je nog meer kunt kaartschieten?

Bekijk dan hieronder op welke locaties dit mogelijk is.