BOSS

Net gestart in de Airsoft?
Ben je net lid geworden van de NABV? En heb je jouw eerste airsoft-apparaat al gekocht? Speciaal voor jou hebben we een workshop ontwikkeld waarin je leert hoe je omgaat met je airsoft apparaat. Natuurlijk is dit ook een mooie gelegenheid om andere beginnende Airsofters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Wees welkom, leer en ontmoet tijdens de workshop BOSS, zodat jij als een BOSS kan beginnen in de Airsoft!

training in nac

Inhoud van de Workshop BOSS
BOSS staat voor Basic Operator Safety Skills. In een kleine twee uur leren we jou de basale skills op het gebied van veiligheid. Hoe ga je als (beginnend) airsoft operator veilig en verantwoord om met je airsoft apparaat? Hoe beweeg en communiceer je in het spel? Wat zijn do’s en don’ts op het vlak van veiligheid?
Denk aan zaken als trekker-discipline en muzzle sweeping. Door praktische oefeningen leer je optimaal omgaan met je replica! Daarnaast wordt er deze workshops ook aandacht besteed de bewustwording van het feit dat je een apparaat hebt, dat op een vuurwapen lijkt. Een airsoft apparaat is geen vuurwapen, maar dat is aan de buitenkant vaak niet te zien. Hoe moet je omgaan met een apparaat met een sprekende gelijkenis tot een echt wapen? Door het volgen van deze workshop ga je goed voorbereid starten met deze mooie sport!

Data & Tijden 2020
BOSS-workshops worden het gehele jaar door ingepland en aangeboden. Het meest actuele overzicht van de BOSS-workshops vind je in het opleidingsgedeelte van de MijnNABV portal.

Plaats
Naast het Nationaal Airsoft Centrum in Geldermalsen (Tielerweg 9), wordt de BOSS workshop ook in andere plaatsen in Nederland georganiseerd door NABV-opgeleide BOSS instructeurs. Bij Combat City in Leiderdorp en diverse locaties in de regio Den Haag.

Kosten & Aanmelden
De kosten bedragen € 15,- p.p. inclusief koffie/thee. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Inschrijven voor workshops in het NAC doe je door in MijnNABV in het linkermenu op Naar Opleidingen te klikken. Je komt dan in de online leeromgeving. Daar kies je in het hoofdmenu BOSS workshop.