De opleiding bestaat uit twee onderdelen

Workshop van een dag

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe ga je om met veiligheid, regels & reglementen en materiaal
  • Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een marshall?
  • Hoe zorg je ervoor dat spelers een leuke dag hebben?
  • Hoe ga je om met lastige situaties?
  • Hoe werk je samen met andere marshalls

Praktijkopdrachten

Na het volgen van de workshop krijg je de praktijkopdrachten. Als je praktijkopdrachten als goed zijn beoordeeld, dan ontvang je je diploma en marshall patch.

Dit ga je doen

Als marshall geef je invulling aan een groot aantal taken bij de organisatie en supervisie van airsoft-events. Tot je kerntaken behoren het bewaken van de veiligheid op en rond het veld, het faciliteren van fair play en het leiden van gameplay. Als Marshall beschik je over deskundigheid, inschattingsvermogen, communicatieve vaardigheden en speelervaring.

Deelnemen

Als je aan de marshall-opleiding wilt deelnemen, moet je lid zijn van de NABV. Daarnaast ben je 18 jaar of ouder en heb je één jaar speelervaring of aan drie of meer skirms meegedaan. De opleiding is in principe gratis voor leden van de NABV. Vooraf wordt een borg gevraagd van 50 euro. Als je de opleiding binnen zes maanden succesvol afrondt, ontvang je die terug.

Schrijf je in voor de opleiding tot marshall

Op deze site kun je jezelf inschrijven voor de opleiding. Houd hier de data in de gaten. Wil je meer weten over de opleiding? Bel meteen Sandra Wolff op 06-33734105.