𝗧𝗵𝗲 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗹 𝗪𝗮𝘃𝗲

De NABV blijft aandringen om het vliegveld te sluiten en dit om te toveren tot een soort buitensportlocatie. De rijke historie van deze vliegbasis moet koste wat het kost behouden blijven!

De jerrycans zijn gevonden, de nucleaire containers veiliggesteld, de kernkop gemonteerd en de coördinaten doorgegeven. Na het escorteren van de VIP stond de raket op scherp. Hierdoor kon team 1 de raket lanceren en team 2 uitschakelen! De vliegbasis blijft dus behouden! Zelfs de lokale militie maakte geen schijn van kans.

Ben jij in het weekend van 9 en 10 september onderdeel geweest van de jubileumskirms op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie? Dan was jij onderdeel van een uniek stuk airsoftgeschiedenis. Samen met ons heb jij het 10-jarig bestaan van de airsoftsport gevierd. En wij vonden het geweldig om dat met jullie te mogen doen!

Deze skirms waren het topstuk van maandenlange samenwerkingen tussen airsoftorganisaties, Tactical Movement en verschillende airsoft gerelateerde partijen. Iets wat wij in de toekomst zeker vaker gaan doen. Samen airsoft leuker maken.

Dus wil jij in de toekomst er zeker van zijn dat je dit soort unieke evenementen niet mist?! Hou dan onze socials, nieuwsbrieven en de website in de gaten. Hier worden unieke evenementen, zoals de jubileumskirm, als eerste vermeld.

Twee airsofters tijdens de jubileumbeursskirm