Ultimate Airsoft Tour #2, na regen komt zonneschijn!

De weersverwachtingen zagen er allerminst goed uit… Regen, hagel, wind en in elke richting mogelijk. Ondanks dit alles hebben toch meer dan 150 airsofters zich in het weekend van 23 en 24 maart laten zien bij 3 Division’s Bunker Hill. Waarvoor hulde!

Wederom hebben niet-leden kennis kunnen maken met de sport bij de First Airsoft Experience. Een unieke manier om een kijkje te nemen bij onze sport en het van dichtbij mee te maken. Ook werd er een BOSS-workshop en IAPS-kennismaking gegeven. Een goede basis voor de airsoftsport en een hechte kennismaking met een, voor velen, andere discipline. Afsluitend werd een kleine IAPS-competitie gehouden waar een winnaar uit is voortgekomen die zich mag bewijzen op 15 december om de Ultimate Airsoft Champion van 2024 te worden!

In de middagen kon men zich klaarmaken voor gratis open skirms. Een geweldige manier om een airsoftlocatie te leren kennen, toch?!

 

Ben je benieuwd of je goed op de foto staat? Klik dan op de button hieronder om de foto’s te bekijken!

Wil je ook genieten van weekenden vol met gratis airsoft? Meld je dan aan voor één van de andere Ultimate Airsoft Tour edities!

Een airsoft snipers in het bos van 3 Division Bunker Hill