Van 27 tot en met 29 oktober 2023 wordt de G&G World Cup CQB Shooting Competition georganiseerd in Taiwan. Deze World Cup verbindt meerdere teams van over de hele wereld in een heftige strijd om de felbegeerde beker.

Teams nemen het tegen elkaar op in de G&G Arena, een unieke combinatie van behendigheid, tactische beslissingen en uithoudingsvermogen. Door het parcours zo snel mogelijk af te leggen en de matrix-doelen zo goed mogelijk af te schieten, behaal je de hoogste score.

G&G World Cup vliegtickets en prijzen
G&G World Cup Arena bij Delta Airsoft Events

Op dit moment is de G&G Arena in het Nationaal Airsoft Centrum te vinden! Deze opzet dient als trainingsmogelijkheid voor de teams die uiteindelijk naar Taiwan gaan.

Afgelopen zaterdag 26 augustus 2023 vond de kwalificatie plaats voor de G&G World Cup CQB Shooting Competition. Drie teams streden om de tweede kwalificatieplaats om naar Taiwan te mogen. Nadat Team Vanguard opende met de strakke tijd van 1.06.76 hadden Double Tap Solutions en Spray and Pray de mogelijkheid om dit te verbeteren. En dat is gelukt! Met een tijd van 1.05.72 heeft Double Tap Solutions de tweede kwalificatieplek veroverd en gaan zij samen met Team DS naar Taiwan om Nederland te vertegenwoordigen. Succes namens ons!

Tweede kwalificatieteam bij de G&G World Cup 2023