BOSS-workshop (zaterdag 10:00 – 12:30)

Speciaal voor iedereen die net met airsoft begonnen is, hebben we de BOSS-workshop ontwikkeld. BOSS staat voor Basic Operator Safety Skills. In de workshop leer je goed en verantwoord omgaan met je airsoft-apparaat of replica. Dat is belangrijk voor jouw en andermans veiligheid. De workshop duurt twee duur.

Airsofters tijdens de BOSS-workshop
Deelnemer tijdens de First Airsoft Experience

First Airsoft Experience (zaterdag 10:00 – 12:30)

Misschien heb je airsoft wel eens voorbij horen komen of ben je als introducé een keer mee geweest naar een skirm. Of je kent iemand die replica’s verzamelt, een fan is van IAPS of die aan kaartschieten doet.
Speciaal voor deze mensen organiseren wij een First Airsoft Experience! Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met de airsoftsport en natuurlijk in een gecontroleerde omgeving met replica’s bezig zijn. De FAE is enkel voor niet-leden en je dient minimaal 18 jaar oud te zijn. Ben je na afloop helemaal om? Dan kun je meteen lid worden van de NABV zónder de eenmalige inschrijfkosten van €15,-.

Wacht niet te lang met inschrijven, er is maar plek voor 40 personen. Vol = Vol.

Wil je hierna blijven plakken en meteen mini-skirm genieten? Schrijf je dan in voor de gratis Open skirms!

Open skirm zaterdag (13:30 – 16:00)

Krijg je nog geen genoeg van Copperhead Tactical? Doe dan mee met de open skirm en leer deze airsoftlocatie van binnenuit kennen! Autowrakken, een CQB-dorp en een vol bos staat voor je klaar!

Sfeerbeeld van Copperhead Tactical
Opengewerkte HPA replica

HPA-workshop (zondag 10:00 – 12:30)

Wil jij meer weten over HPA (High Pressure Air)? Tijdens de deze UAT-editie organiseren wij een workshop over de werking van HPA-replica’s. Heb je dus zelf zo’n replica of wil je er meer informatie over? Meld je dan aan voor deze workshop.

Sniper Challenge (zondag 10:00 – 12:30)

Kan jij je hoofd koel houden onder álle omstandigheden? Bewijs het maar tijdens de Sniper Challenge! Een gelimiteerd aantal bb’s, een maximum gewicht (0.40g) en een steeds moeilijker wordend parcours! Meld je aan voor de Sniper Challenge* en wie weet ben jij de beste sniper van de UAT…

 

*Je maakt gebruik van je eigen sniper en bb’s

Airsoft sniper tijdens een skirm in de bosjes
Sfeerbeeld van airsoftlocatie Copperhead Tactical

Open skirm (zondag 13:30 – 16:00)

Krijg je nog geen genoeg van Copperhead Tactical? Doe dan mee met de open skirm en leer deze airsoftlocatie van binnenuit kennen! Autowrakken, een CQB-dorp en een vol bos staat voor je klaar!