Detailfoto voor de We Are Airsoft-campagne van Daddycool

Jean-Philippe (Daddycool)

Dankzij zijn zoon met airsoft begonnen en sindsdien onlosmakelijk verbonden met de airsoftsport. Een mentor, teamgenoot en goede hulp.

Lees meer over Jean-Philippe
 
Portretfoto voor de We Are Airsoft campagne van Joy Soede

Joy Soede

Samen met haar vriend een avond bij Delta over de vloer geweest en daarna meteen verkocht! Joy is onderdeel van DSD, één van de speedsoftteams van Delta Airsoft Events. Sindsdien is zij trots onderdeel van dit team en deze discipline!

Lees meer over Joy
 

Lorenzo de Werd

Hij is ooit een keer gaan airsoften met zijn vriendengroep en is nu bijna elke dag te vinden op het airsoftveld.

Lees meer over Lorenzo
 

Annelies Terluin

In haar omgeving vertelt ze vol trots over haar passie voor airsoft. “Mensen staan echt versteld dat ik deze sport beoefen, maar ze reageren altijd heel leuk”, gaat Annelies verder.

Lees meer over Annelies
 

Tom de Bruin

De 23-jarige Tom doet al bijna vier jaar aan airsoft. Zijn hele leven is hij geïnteresseerd in geweren en de techniek erachter.

Lees meer over Tom
 

Stephan de Graaf

Hij kwam voor het eerst in aanraking met airsoft via zijn schoonzoon die hem een keer een avond meenam.

Lees meer over Stephan
 

Bram Verschoor

De kick die hij krijgt van het spelen van airsoft laat hem geweldig voelen en geeft hem de voldoening die hij op andere vlakken in zijn leven mist.

Lees meer over Bram
 

Tommie Wittens

Tommie schreef zich in zijn eentje in voor een skirm en was gelijk verkocht. Nu is airsoft een belangrijke factor in zijn leven.

Lees meer over Tommie

Helemaal verkocht door deze verhalen?

Word dan lid van de NABV. Je hebt een lidmaatschap nodig om te mogen airsoften in Nederland en om replica’s in huis te mogen hebben. Meld je gelijk aan. 30.000 mensen gingen je al voor.