Van airsoft je werk maken

Naast zijn eigen bedrijf en het gezinsleven is Tommie ook al twee jaar druk bezig met het realiseren van een eigen airsoft locatie. “Ik zie mooie kansen binnen de airsoft en zou er dan ook graag mijn werk van willen maken” vertelt hij. In zijn route naar succes komt hij de nodige obstakels tegen, maar hij geeft niet op en blijft doorzetten om zijn droom werkelijkheid te laten worden.

Geen andere sport kan op tegen airsoft

“Ik heb op voetbal gezeten, ik heb fanatiek gemountainbiked en ook gekickbokst, maar geen andere sport kan op tegen airsoft”, aldus Tommy. Vooral de mix van adrenaline, het actief bezig zijn en tegelijkertijd ook ontspannen maakt airsoft de ideale sport voor hem. “Mijn omgeving reageert dan ook altijd heel positief als ik vertel over airsoft en ik krijg nooit scheve blikken.”, zegt de ondernemer in hart en nieren.

Eensgezindheid

De mooiste momenten beleeft Tommie vooral wanneer hij alleen op pad gaat en daar speelt met mensen die hij nog nooit heeft gezien. “Je kent er niemand, maar als je eenmaal een pot hebt gespeeld en je komt het veld af dan is er een bepaalde eensgezindheid die ik bij geen enkele andere sport heb meegemaakt”, zegt Tommie hierover.