Kees-Jan Schoots is per 1 juni 2022 Nicolien Nicolai opgevolgd als directeur van de NABV.

Kees-Jan Schoots (56) heeft een achtergrond in met name de automotive branche. Begonnen in de verkoop heeft Schoots zich opgewerkt naar verschillende management- en directiefuncties bij diverse landelijk opererende dealerholdings waaronder o.a. Louwman Groep, Terberg autobedrijven en AUTO1 Group. Deze ervaring neemt de enthousiaste Schoots nu dus mee naar de NABV.

Schoots: “Na ruim 30 jaar in de automotive-branche waar ik alles heb gezien en heb meegemaakt was het nu tijd voor een nieuwe stap.  Zelf ben ik airsoft-beoefenaar en toen de functie van directeur bij de NABV vrijkwam zag ik dan ook meteen een goede klik en mooie uitdaging. Na een aantal interessante en leuke gesprekken met het bestuur ben ik dan ook blij dat we nu de samenwerking kunnen starten. Ik kijk er erg naar uit om gezamenlijk verdere groei in leden en bekendheid te gaan realiseren. Met name mens en organisatie trekken mij enorm, het continu professionaliseren en het maximale uit een team halen is waar ik erg enthousiast van word.”

Afbeelding van de nieuwe directeur van de NABV. Kees-Jan Schoots