BOSS

Net gestart in de Airsoft?

Ben je net lid geworden van de NABV? En heb je jouw eerste airsoft-apparaat al gekocht? Speciaal voor jou hebben we een workshop ontwikkeld waarin je leert hoe je omgaat met je airsoft apparaat. Natuurlijk is dit ook een mooie gelegenheid om andere beginnende Airsofters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Wees welkom, leer en ontmoet tijdens de workshop BOSS, zodat jij als een BOSS kan beginnen in de Airsoft!

training in nac

Inhoud van de Workshop BOSS

BOSS staat voor Basic Operator Safety Skills.
In een kleine twee uur leren we jou de basale skills op het gebied van veiligheid.

  • Hoe ga je als (beginnend) airsoft operator veilig en verantwoord om met je airsoft apparaat?
  • Hoe beweeg en communiceer je in het spel?
  • Wat zijn do’s en don’ts op het vlak van veiligheid?

Denk aan zaken als trekker-discipline en muzzle sweeping. Door praktische oefeningen leer je optimaal omgaan met je replica! Daarnaast wordt er deze workshops ook aandacht besteed de bewustwording van het feit dat je een apparaat hebt, dat op een vuurwapen lijkt. Een airsoft apparaat is geen vuurwapen, maar dat is aan de buitenkant vaak niet te zien.
Hoe moet je omgaan met een apparaat met een sprekende gelijkenis tot een echt wapen? Door het volgen van deze workshop ga je goed voorbereid starten met deze mooie sport!

Data & Tijden 2021

Door de verscherpte maatregelen gaan de BOSS workshops die in de avond gepland staan (t/m 18-12-2021) HELAAS niet door!

BOSS-workshops worden het gehele jaar door ingepland en aangeboden. Het meest actuele overzicht van de BOSS-workshops vind je op deze website.

Plaats

Naast het Nationaal Airsoft Centrum in Geldermalsen (Tielerweg 9), wordt de BOSS workshop ook in andere plaatsen in Nederland georganiseerd door NABV-opgeleide BOSS instructeurs.
* Combat City in Leiderdorp
* Balls & Arrows Lelystad
– 8 januari 2022

Kosten & Aanmelden

De kosten bedragen € 15,- p.p. inclusief koffie/thee. De workshop duurt ongeveer 2 uur.
Je geeft je op voor de BOSS workshops via deze website, pagina Opleidingen. Daar tref je de agenda met alle opleidingen aan.

Agenda

Er zijn helaas geen workshops gevonden