Lessenreeks (van 6 lessen) in het NAC

Wil je een nog betere en technische airsofter worden? Meld je dan snel aan!

Vanaf woe. 7 september organiseert de NABV lessenreeksen die gegeven zal worden door een gediplomeerd Airsoft instructeur 3. Deze lessenreeks zal plaatsvinden op de woensdagavond van 19:30 – 21:00 uur in het Nationaal Airsoft Centrum (NAC) in Geldermalsen. Let op: Er is maar beperkt plek (vol=vol).
Iedereen kan deelnemen aan de lessenreeks ongeacht kwaliteit of uitrusting. Inschrijven voor de lessenreeks kan uitsluitend gedaan worden door leden van de NABV (geen introducés). Inschrijven is noodzakelijk!

Doel van lessenreeks:

Het doel van de lessenreeks is om ergens naar toe te werken. Om in 6 lessen een stijgende leercurve te creëren en hierdoor een nog betere en technische airsofter te worden.

Kosten

Voor de lessenreeks die aangeboden wordt in het NAC zal een tegemoetkoming in de kosten gevraagd worden á € 40,- (Dit is voor 6 lessen). De lessenreeks wordt gegeven door een NABV gediplomeerd Airsoft instructeur 3.

Voorwaarden

Om aan de lessenreeks van de NABV te kunnen deelnemen, moet je lid zijn van de NABV.

Data

7 september
14 september
21 september
28 september
5 oktober
12 oktober

Aanmelden

Je geeft je op voor de Lessenreeks via onderstaande agenda (via deze website) Daar tref je de betreffende lessenreeksen aan.

Agenda

07
sep

Lessenreeks (van 6 lessen) vanaf 7 september 2022

NAC Geldermalsen

19:30 – ± 21:00 uur

12 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven

Iedereen die lid is van de NABV kan deelnemen, ongeacht kwaliteit en/of soort uitrusting. Wanneer je net bent begonnen met airsoften, recent de BOSS hebt gevolgd of al een ervaren speler bent, een ieder zal een leerzame avond beleven. De lessenreeks(sen) worden gegeven door gediplomeerde NABV Airsoft 3 instructeur(s). De 1e lessenreeks – van 6 lessen (van ±1,5 uur) –  zal starten op woensdag 14 september 2022;

  • 7 september
  • 14 september
  • 21 september
  • 28 september
  • 5 oktober
  • 12 oktober
Vind je het leuk om beter te worden in het veld en te werken naar een doel, meld je dan snel aan voor de lessenreeks! De aanwezige instructeur(s) geven aanwijzingen en helpen je bij de uitvoering van de oefeningen. Al deze oefeningen zorgen ervoor dat je technisch een betere airsofter wordt. Hierdoor kun je binnen de airsoft meer plezier uit je sport halen! Uiteraard staat de veiligheid altijd voorop!