Lessenreeks (van 6 lessen) in het NAC

Wil je een nog betere en technische airsofter worden?
Meld je dan snel aan!

Vanaf woensdag 7 september organiseert de NABV lessenreeksen die gegeven zal worden door een gediplomeerd Airsoft instructeur 3. Deze lessenreeks zal plaatsvinden op de woensdagavond van 19:30 – 21:00 uur in het Nationaal Airsoft Centrum (NAC) in Geldermalsen. Let op: Er is maar beperkt plek (vol=vol). Iedereen kan deelnemen aan de lessenreeks ongeacht kwaliteit of uitrusting. Inschrijven voor de lessenreeks kan uitsluitend gedaan worden door leden van de NABV (geen introducés). Inschrijven is noodzakelijk!

Doel van lessenreeks:

Het doel van de lessenreeks is om ergens naar toe te werken. Om in 6 lessen een stijgende leercurve te creëren en hierdoor een nog betere en technische airsofter te worden.

Kosten

Voor de lessenreeks die aangeboden wordt in het NAC zal een tegemoetkoming in de kosten gevraagd worden á € 40,- (Dit is voor 6 lessen). De lessenreeks wordt gegeven door een NABV gediplomeerd Airsoft instructeur 3.

Voorwaarden

Om aan de lessenreeks van de NABV te kunnen deelnemen, moet je lid zijn van de NABV.

Data

 • 7 september
 • 14 september
 • 21 september
 • 28 september
 • 5 oktober
 • 12 oktober

Aanmelden

Je geeft je op voor de Lessenreeks via onderstaande agenda (via deze website) Daar tref je de betreffende lessenreeksen aan.

Voor meer informatie neem contact op met Sandra de Wolff (06 33734105). Zij vertelt je er graag meer over.

Inhoud van de lessenreeks

Basismodule 2-man Fire Team

Airsoft is een teamsport en jouw vaardigheden gaan bijdragen aan de overwinning van jouw team. 

Om deze vaardigheden verder te ontwikkelen bieden wij een lessenreeks aan met 6 trainingsmomenten van een 1,5 uur.

In deze cyclus maak je kennis met een aantal skills & drills. En het mooie is dat ze meteen toepasbaar zijn!

Les 1 en 2: dan trainen we jouw schietvaardigheid en krijg je tips en tricks om deze te verbeteren. Daarnaast beginnen we met het aanscherpen van jouw Situational Awareness, zodat je altijd jouw team kunt steunen.

Les 3: starten we met basic 2-man drills. Je leert en traint een aantal basis technieken waarbij je met een team- mate gaat schieten, bewegen en communiceren

Les 5 en 6: bestaan uit het trainen van de geleerde drills en het toepassen in verschillende situaties. Met andere woorden: uitvoeren van tactieken en samenwerken binnen een uitdagend scenario.

Een aanvangsniveau is voor deze lessenreeks niet nodig. Wel een replica. Een assault of SMG heeft de voorkeur, maar de lessenreeks kan ook met een pistool gevolgd worden. Verder zijn magazijntassen (aan je opsvest, battlebelt of chestrig) en minimaal 2 magazijnen handig tijdens deze lessen.

Ervaring is ook niet nodig, wel verwachten wij dat je veilig kunt werken met jouw replica en dat je bekend bent met de essentiële handelingen Safe, Fire, Laden en Ontladen.

En natuurlijk veel zin, dus schrijf je snel in via onderstaande knop “inschrijven”

Agenda

07
sep

Lessenreeks (van 6 lessen) vanaf 7 september 2022

NAC Geldermalsen

19:30 – ± 21:00 uur

0 plekken beschikbaar voor deze datum

Inschrijven op wachtlijst

Iedereen die lid is van de NABV kan deelnemen, ongeacht kwaliteit en/of soort uitrusting. Wanneer je net bent begonnen met airsoften, recent de BOSS hebt gevolgd of al een ervaren speler bent, een ieder zal een leerzame avond beleven. De lessenreeks(sen) worden gegeven door gediplomeerde NABV Airsoft 3 instructeur(s). De 1e lessenreeks – van 6 lessen (van ±1,5 uur) –  zal starten op woensdag 14 september 2022;

 • 7 september
 • 14 september
 • 21 september
 • 28 september
 • 5 oktober
 • 12 oktober
Vind je het leuk om beter te worden in het veld en te werken naar een doel, meld je dan snel aan voor de lessenreeks! De aanwezige instructeur(s) geven aanwijzingen en helpen je bij de uitvoering van de oefeningen. Al deze oefeningen zorgen ervoor dat je technisch een betere airsofter wordt. Hierdoor kun je binnen de airsoft meer plezier uit je sport halen! Uiteraard staat de veiligheid altijd voorop!