Lessenreeks (van 6 lessen) in het NAC

Wil je een nog betere en technische airsofter worden?
Meld je dan snel aan!

Vanaf woensdag 26 oktober organiseert de NABV lessenreeks die gegeven zal worden door een gediplomeerd airsoft instructeur 3. Deze lessenreeks zal plaatsvinden op de woensdagavond van 19:30 – 21:00 uur in het Nationaal Airsoft Centrum (NAC) in Geldermalsen.
Let op: Er is maar beperkt plek (vol=vol). Iedereen kan deelnemen aan de lessenreeks ongeacht kwaliteit en ervaring. Inschrijven voor de lessenreeks is uitsluitend voor leden van de NABV (geen introducés).
Inschrijven is noodzakelijk!

Doel van lessenreeks:

Het doel van de lessenreeks is om ergens naar toe te werken. Om in 6 lessen een stijgende leercurve te creëren en hierdoor een nog betere en technische airsofter te worden.

Kosten

Voor de lessenreeks die aangeboden wordt in het NAC zal een tegemoetkoming in de kosten gevraagd worden á € 40,- (Dit is voor 6 lessen). De lessenreeks wordt gegeven door een NABV gediplomeerd Airsoft instructeur 3.

Voorwaarden

Om aan de lessenreeks van de NABV te kunnen deelnemen, moet je lid zijn van de NABV.

Data

  • 11 januari 2023
  • 18 januari 2023
  • 25 januari 2023
  • 1 februari 2023
  • 8 februari 2023
  • 15 februari 2023

Aanmelden

Je geeft je op voor lessenreeks via onderstaande agenda (via deze website), daar tref je de betreffende lessenreeks aan.

Voor meer informatie neem contact op met Sandra de Wolff (06 33734105). Zij vertelt je er graag meer over.

Inhoud van de lessenreeks

Trainen voor ontspanning, een skirm of misschien voor een competitie?

Basismodule 4-man Fire Team

Airsoft is een teamsport en jouw vaardigheden gaan bijdragen aan de overwinning van jouw team.
Om deze vaardigheden verder te ontwikkelen bieden wij een cyclus aan van 6 trainingsmomenten.

Les 1: Basisvaardigheden + SA verbeteren
In deze les gaan we starten met de basisvaardigheden van iedere schutter. We trainen verschillende schiethoudingen om vanuit elke dekking gericht te kunnen schieten. Vanaf dat moment gaan wij ook jouw Situation awareness verbeteren.

Les 2 en 3: Samenwerken
Deze 2 lessen zijn gericht op het samenwerken. Met een teammate ga jij de beginselen leren van het schieten, bewegen, communiceren binnen een 2-Man Fire Team.

Vanaf les 4 – 6: Uitbreiden Team
Vanaf deze les breiden we het aantal Team members uit. Hoe treedt een 4-Man Fire Team op? Wat is jou rol binnen een 4-Man Fire Team? Wij leren jou de technieken en jij traint door acties in teamverband uit te voeren.

Een aanvangsniveau is voor deze module niet nodig. Wel een replica. Een assault of SMG heeft de voorkeur, maar de cyclus kan ook met een pistool gevolgd worden. Verder zijn magazijntassen (aan je opsvest, battlebelt of chestrig) en minimaal 2 magazijne handig tijdens deze lessen.

Ervaring is ook niet nodig., wel verwachten wij dat je veilig kunt werken met jouw replica en dat je bekend bent met de essentiële handelingen: Safe, Fire, Laden, Ontladen en de Safety fundamentals.

En natuurlijk veel zin, dus schrijf je snel in en tot ziens!

Agenda

Er zijn helaas geen workshops gevonden