Lessenreeks (van 6 lessen)

Wil jij een nog betere airsofter worden?
Meld je dan snel aan!

Vanaf oktober 2022 is de NABV begonnen met het organiseren van lessenreeksen die gegeven zal worden door een gediplomeerd airsoft instructeur 3.

Deze lessenreeks zal plaatsvinden op de donderdagavond van 20:30 – 22:00 uur bij Area 077 in Venlo
Let op: Er is maar beperkt plek (vol=vol). Iedereen kan deelnemen aan de lessenreeks ongeacht kwaliteit en ervaring. Inschrijven voor de lessenreeks is uitsluitend voor leden van de NABV (geen introducés). Inschrijven is noodzakelijk!

Doel van lessenreeks:

Het doel van de lessenreeks is om ergens naar toe te werken. Om in 6 lessen een stijgende leercurve te creëren en hierdoor een nog betere en technische airsofter te worden.

Kosten

Voor de lessenreeks die aangeboden wordt bij Area 077 in Venlo zal een tegemoetkoming in de kosten gevraagd worden á € 40,- (Dit is voor 6 lessen). De lessenreeks wordt gegeven door een NABV gediplomeerd Airsoft instructeur 3.

Voorwaarden

Om aan de lessenreeks van de NABV te kunnen deelnemen, moet je lid zijn van de NABV.

Data

  • 19 januari 2023
  • 2 februari 2023
  • 9 februari 2023
  • 16 februari 2023
  • 2 maart 2023
  • 9 maart 2023

Aanmelden

Je geeft je op voor lessenreeks via onderstaande agenda (via deze website), daar tref je de betreffende lessenreeks aan.

Voor meer informatie neem contact op met Sandra de Wolff (06 33734105). Zij vertelt je er graag meer over.

Inhoud van de lessenreeks

Move & Shoot in een CQB setting

Airsoft is een teamsport en jouw vaardigheden gaan bijdragen aan de overwinning van jouw team.
Om deze vaardigheden verder te ontwikkelen bieden wij een cyclus aan van 6 trainingsmomenten.

We gaan begin 2023 starten met het technisch fundament van move & shoot in een CQB setting. We gaan leren een stabiel schietplatform te creëren.

Les 1: 
in deze les gaan we in op de basis: stance, grip, sight picture en sight alignment. Het doel is om een stabiel consequent schietplatform te creëren.

Les 2:
In deze les gaan we het volgende behandelen voor je primair: high en low ready, reactie schieten, natuurlijk neuromusculair mikpunt, allen statisch als dynamisch.

Les 3:
Nu gaan we de eerste 2 lessen ook toepassen op ons secundair: transitie naar sidearm, stance, grip, reactie schot en acceptabele foutmarge.

Les 4:
Gaan we de voorgaande lessen combineren met dynamische oefeningen, shoot en move, en gaan we falen van replica of gear introduceren.

Les 5:
Nu gaan we alles wat we geleerd hebben toepassen op een CQB situatie, daarbij beginnen we met het benaderen van een deur of treshold gevolgd door de “peek & pie. Dit ter voorbereiding op les 6.

Les 6: 
Volgend op les 5 gaan we nu de taak van de point man in een 4 man stack uitleggen en oefenen, met daarbij uitleg over de verschillende kamersoorten, cornerfed versus centerfed, en de kamer in gaan en voor het eerst volledig “clearen”.

Ben je lid is van de NABV dan kan je deelnemen, ongeacht kwaliteit en ervaring. Wanneer je net bent begonnen met airsoften, recent de BOSS workshop hebt gevolgd of al een ervaren speler bent, een ieder zal een leerzame avond beleven.

En natuurlijk veel zin, dus schrijf je snel in en tot ziens!

Agenda

Er zijn helaas geen workshops gevonden